Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали некој од форумов е бил на одмор во Куба??
Ај ако е бил нека раскаже баш ме интересира што и како многу сакам да одам во Куба ми имат кажувано дека цените биле многу ефтини... :)

Организираат и нашиве агенции.
Еве ти пример Аурора отвори, во оделот за годишни понуди има Куба.
Беа колеги, викаат таму ич не е скапо. Плажите и водата се рај!!! Гледај си слики.
Ама едно нешто кочи во таа убавина ... патот!!! Картата т.е. летот чини премногу. Иако зависи кога одиш, кога резервираш така да од 800 долари па нагоре. Скопје-Хавана 1800 долари најдов на интернет :pos: Загреб-Хавана е 850 долари. И сместување во хотел за 300-500 евра за 12 дена. Значи најмалку 1200 евра. И не е така ефтино нели :)

Бааги народ се имаат вака заглавено. Стариот им истекува, а за новиот тек од есен натаму...па накај зимо.
За на море јуни е најдобар период -не е така јако сонцето, помирно е, почисто, а најбитно многу поефтино.

И денот е подугачок. И нема медузи.

А во август све ова е бетер, а ипак е поскапо. Go figure! :)

Во Охрид со друштвото, а могуќе е и до Грција...кој знае :toe:

А стварно ова шо слушам дека во грција било изгор скапо?????????

Se se sredi samo uste da projdat triesetina dena i se pici na Tajland....

Грција,Турција,Египет,Италија,Шпанија,Бугарија понуди од туристичка агенција Papillon ( која се наоѓа во близина на хотел Бристол).
Код:
www.papillon.com.mk

Организираат и нашиве агенции.
Еве ти пример Аурора отвори, во оделот за годишни понуди има Куба.
Беа колеги, викаат таму ич не е скапо. Плажите и водата се рај!!! Гледај си слики.
Ама едно нешто кочи во таа убавина ... патот!!! Картата т.е. летот чини премногу. Иако зависи кога одиш, кога резервираш така да од 800 долари па нагоре. Скопје-Хавана 1800 долари најдов на интернет :pos: Загреб-Хавана е 850 долари. И сместување во хотел за 300-500 евра за 12 дена. Значи најмалку 1200 евра. И не е така ефтино нели :)

Таму не сум била,но мои пријатели беа пред две години.
Освен патот што е скап,таму е многу ефтино.Туристите се на посебни места,како во рајот.Кога ќе испаднат да прошетаат и да ја видат мизеријата во која живеат Кубанците ќе им се одмили животот.Дупки,немаштија и беда...

Znae li nekoj dali ima patarina od Bitola do Leptokarija i kolku se plaka?

Одлучивме на златни песоци :) преку Т.А Папилон, одлична понуда

Дали некој има број од автокамп Градиште? Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom