Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Ако не ги извадиме ние од гомна гејциве кој ќе друг :pipi: колку сме ние добар народ а они така да постапуеле со нас,ццц

иначе за одмор сеуште незнам, Охрид ваљда

vidi so da ti kazam -ne idam jas da gi vadam od gomna niv tuku da si pominam poevitno i poubavo. a ti ako sakas pa ohriganine da te dupat i derat idi be koa si glup. a toa sto nie ne zneame da si privleceme musterii i da neapraime poubavo toa sme sami krivi ne nis e krivi Juznite sosedi.
znaes kako vikaat..
It is nothig personal, its just Business:) pa sea vidi ti so kako nanpraj si matematika

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
vidi so da ti kazam -ne idam jas da gi vadam od gomna niv tuku da si pominam poevitno i poubavo. a ti ako sakas pa ohriganine da te dupat i derat idi be koa si glup. a toa sto nie ne zneame da si privleceme musterii i da neapraime poubavo toa sme sami krivi ne nis e krivi Juznite sosedi.
znaes kako vikaat..
It is nothig personal, its just Business:) pa sea vidi ti so kako nanpraj si matematika

Па и ќе идам, боље нека ме дупат Охриѓани,нека ме дупи мој народ него да ме дупат цигани, кои мене како човек не ме поштуваат, а не па ја пари да им оставам.. и замети малце троа тоа границата,они евтино ти даваат у море да се бањаш, врати им и ти со убаво :smir:

Sassy

Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Па и ќе идам, боље нека ме дупат Охриѓани,нека ме дупи мој народ него да ме дупат цигани, кои мене како човек не ме поштуваат, а не па ја пари да им оставам.. и замети малце троа тоа границата,они евтино ти даваат у море да се бањаш, врати им и ти со убаво :smir:
pozalosno e da de dupi tvoj coek nego tug:( ali aj nmv ne svakate deka ne si patriot ako sedis doma i ne ides u grcka, patriotixmot se pokuva na dr nacin ama toa nikoj ne go svaka:( so ovoj nacin nigde nema da stigneme:( i toa so go iame ke go izgubime..i da prestaneme da gi krivime grcite za se bee:( so se oni krivi so nas za nisoo ne be biva;( ko so rekov ke povtoram ..se e biznis bratce a tuka nema kavgi...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
pozalosno e da de dupi tvoj coek nego tug:( ali aj nmv ne svakate deka ne si patriot ako sedis doma i ne ides u grcka, patriotixmot se pokuva na dr nacin ama toa nikoj ne go svaka:( so ovoj nacin nigde nema da stigneme:( i toa so go iame ke go izgubime..i da prestaneme da gi krivime grcite za se bee:( so se oni krivi so nas za nisoo ne be biva;( ko so rekov ke povtoram ..se e biznis bratce a tuka nema kavgi...
Ме мрзи да дискутирам со тебе, али ај ОК нека биде по твое, само ќе ти кажам, од такви као Твоето мислење ни не бидува нема ни да не биде :wink:

Sassy

Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Ме мрзи да дискутирам со тебе, али ај ОК нека биде по твое, само ќе ти кажам, од такви као Твоето мислење ни не бидува нема ни да не биде :wink:
the same here....auu da da bea site ko mene ke bese polji makedonija, ama aj ke svatis i ti nekad ali ke bide kasno. ne me navreduvaj zaso ti sig ne si niso poaren sigurno beter:(

DD

Член од
19 април 2010
Мислења
33
Поени од реакции
1
Karajte se vie, samo karajte se.
Koj saka tam nek odi!
Jas licno ne stupnuvam vo Grcija, ali za mene ne e predavnik onoj sto odi tamu!
Predavnici se onie koi go kradat narodot i go bckaat da se izede megju sebe kako Latas koj veli da ne se odi vo Grcija, a samiot tamu go pominuva letoto na trosok na narodot!

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
оваа лето шибам на ЃОЛОТ ќе биде убаво се наполнил со вода како во златните времиња....
за помалку упатените ЃОЛОТ=Дојран......

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова лето на грчките плажи ќе се излежавам.Повеќе денови,ќе одам на релаксација и психичка и физичка.
Најавете кога ќе почнете да колнете да си купам амајлија и така малери ме тепаат во задње време:smir:

M

MacedoniaGirl

Гостин
Ова лето на грчките плажи ќе се излежавам.Повеќе денови,ќе одам на релаксација и психичка и физичка.
Најавете кога ќе почнете да колнете да си купам амајлија и така малери ме тепаат во задње време:smir:
На грчките плажи?

Инаку ова лето ќе одам на Јадранско Море. :)

kompas

Junior
Член од
21 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
3
abe edno prashanje ....
dali nekoj bil vo Tunis, ili Turcija na odmor .... ? Ako ima daj neka predlozi nekoj hotel, cena ova ona

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па и ова лето надолж и попреку по неизбежниот плав Јадран, дестинација..... неодредено ..на каде дувне ветерот.

Kajgana Shop

На врв Bottom