Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Љубаништа од 15 Јули, е сеа нема да идам на Рибља Чорба али што да праам резервирано е:toe:, затоа ќе идам на Бјело Дугме.:helou:

никаде ова лето оти кога го имам ја одморот никој не оди на одмор....така да летово дома :kesa:

Прашање едно за тие што биле во Валона-Албанија=)

Незнаев кај да ја пишам темава па тука ја ставив....ако знае некој да ми каже каква е валона...највероватно ке бидам сместен во комплексот Плажа и РИ .....па некој ако знае да ми каже какво е...плажите какви се...дали е чисто....и како одат цените за јадење и дали знаете кави се цените по рестораните??

поздрав

Незнаев кај да ја пишам темава па тука ја ставив....ако знае некој да ми каже каква е валона...највероватно ке бидам сместен во комплексот Плажа и РИ .....па некој ако знае да ми каже какво е...плажите какви се...дали е чисто....и како одат цените за јадење и дали знаете кави се цените по рестораните??

поздрав

Види сеа брат за чисто не верувам да е.Језда не сум бил во Валона али бев 150 км(претпоставка не ме фаќај за збор)пред Валона па претпоставувам ти е слично срање.За чисто и не е баш поготово водата е шит на квадрат.За ресторани некако ич не ми се сигурни.Ако идеш глеј некој што знаеш од таму кај што има асалаен ресторан оти овие другиве ми рекоа да не идам таму.Али ти си знаеш.

Убав помин брате и да кажеш имресии чисто ме интересира што како ќе кажеш за таму.

На У2 во Загреб.:vozbud:
После...сакам некој ден на море... малку повеќе планина... и село....

И најважно... да подишам и помирисам странски, да не речам немакедонски воздух:jaj:!

Приколка

Да не знае некој како да добијам број или било каква комунакација со некој што изнајмува приколки на градиште?
фала однапред за било какви информации

Посеизгледа на Сончев Брег...али уште не сум сигурен:helou:

На Пелопонез негде најверојатно :toe: :toe: :toe:

Антартинк , многу убава понуда имаат, одлично искуство, со посета на начужната точка на земјата , лудила ќе е , само патото што е малку долг :vozbud::vozbud::pos2:

SunnyBeach му е мајката:salut:

На одмор, хммм...
Ево веќе десет дена како престојувам во хотел Болница Охрид, планирам уш некој ден ваму да седам...
После ќе одмарам од плажа (се убив на плажа одење зш), онака само кежуал излегвења.
За натака (од 15 јули) секојдневно одење на плажа ко секош, уживанции, крстарења и такви глуповчиња.
И 10тина дена Хрватска и Босна тро (од 25 јули натака)... То е се на се.

Да не знае некој како да добијам број или било каква комунакација со некој што изнајмува приколки на градиште?
фала однапред за било какви информации

Ти пратив нешто на ПП, види дали ќе ти биде од помош.

Кажи некое искуство од Златните Пјасци, вреди ли? :)

Батали златни песоци, иди на Сончев Брег, 2 години по ред бев таму, и сега од 2 август ќе си отидам, ЛУДНИЦА е, сигурен сум дека добро ќе си поминеш, а и цените се најнормални, од сите туристички места од Балканот што се.

Guca 5 dena
guca.jpg

Crna Gora 10 dena

Ај некој ако знае да ми каже како се движат цените во Црна Гора и Бугарија, полуапартман и апартман ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom