Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
10 Април во 22 00 се игра дербито со Барселона ?
Не е можно, братучед ми праи свадба тој ден. Ај потврдете што поскоро.

Честита нека ни е победава. Кладбата пу,пу неважи :kesa: Игуаин си ги наплати своите долгови вечерва, иако сметав дека нема да има ваков камбек :) Следни: Хихон ! :)

Ах Игуаине, кај беше во средата :tapp:
Брзо ме демантираше :)

Ајде, среќно во Ла Лига :smir:

Ај честито победа, нема потреба за опширен коментар.

Ел Класико во сабота од 22 часот, да им ебам се. :violent1:
Најубо,да ти е ќејф да излезиш ако победиме,да се напрајш камен:):):)
Иначе за утакмицава...јас не се сомневам во нас...многу лесно победивме и така......Игуаин многу добар,но сепак подобро ќе беше да реаѓираше вака средата(али да не се враќаме наназад)...
HALA MADRID:)::):)

Kone4no ovaa utakmica pobedivme so 1:4 rezultat :P mojot omilen igra4 C.Ronaldo si dade glavno gollllllllllllllllll nikoj ne mu mozi :drk:

10 Април во 22 00 се игра дербито со Барселона ?
Не е можно, братучед ми праи свадба тој ден. Ај потврдете што поскоро.

На официјалната на Барса уште стои дека се игра на 11 април:)

Коментаторов на Алфа така кажа, али знаејќи ги нашиве ценети коментатори, можно е и во Петок да се игра. :pos:

Според нашиов коментатор, кој ми идеше да му отидам у Алфа и ТВ во уста да му го напикам, сите играчи од Реал ќе си идат летово...а најново ќе да е и дека Икер ќе си иде, зашто слабо бранел дечкото...македонска работа:tapp:

Поради пробните термини во понеделник секое наредно коло се прави со нов распоред за 27 и 28 коло се потврдени а за 29 30 и 31 сеуште не се знае

Коментаторов на Алфа така кажа, али знаејќи ги нашиве ценети коментатори, можно е и во Петок да се игра. :pos:

Дефинитивно се игра на 11 во недела. Неработен ден, поголема гледаност.:)

Коментаторов сите играчи ви ги избрка :pos2:
Честитки за победата :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom