Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Боби[Мкд];3283395 напиша:
Bayern Munich President Uli Hoeness has emphatically dismissed press reports that the Bundesliga side have reached a preliminary agreement to sell French midfielder Franck Ribery to Spanish giants Real Madrid next summer for a reported fee of €55 million.

“There is absolutely no agreement with Real Madrid,” Hoeness told the Suddeutsche Zeitung.

“There have been no offers nor options nor negotiations about him.”

It has been claimed that Arjen Robben’s switch from the Merengues to the Bavarians last summer was meant to be the first installment in the Ribery deal, but Hoeness scoffed at the suggestion.

“We have paid for Robben as it is usual practice,” he said before admitting the club directors are still hoping to get Ribery to commit to a new deal.

“That’s our first option,” he insisted. “We would start talks with other sides only if there is no chance of that happening.”

Извор: www.fcbayern.com
Па пази јавно да не каже :)
И роналдо беше таксан уште пред минатата сезона од Калде па негираше цела сезона.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Сакам за следиов натпревар истава постава само Игуаин место Раул и петарда

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Aбе реков добро би било, а не сигурно.:uvo: Знам дека тешко такво нешто да никне од Реал али никогаш не се знае.
А ти доста се цепаш веке иди у пичку матер копиле гадно. Што кур те интересира колку год. имам дали 20, 30 или 10. Ај не ме замарај барем.
Тешко јаки играчи никнале од Реал???? Да пишеше малку останале би имало смисла, но ова :tapp:
И прибери го малце речникот бе брат... се наполнија со твои цитати во потпис хејтериве. :jaj:

Се очекува да се потпише петгодишен договор со Сарабија, и да биде еден од главните играчи во Кастиља. Очекуваат за две-три сезони да почне да игра со првиот тим.
:eek:jea:
Читав за овој Матеос дека играл добро за Кастиља на последните натпревари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Еве на македонски тоа што го пишав за Сарабија.

Реал Мадрид притиска за Сарабиа да стави потпис на професионален договор

Според медиумите од Шпанија, екипата на Реал Мадрид силно притиска за младиот Пабло Сарабиа да стави потпис на прфесионален договор

17 годишниот Пабло Сарабиа важи за еден од најталентираните играчи во младинската школа на Реал Мадрид.

Тој сеуште нема потпишано профезионален договор со Реал Мадрид и летоска може да замине од Бернабе како слободен играч.

Рафа Бенитез веќе му достави понуда на Сарабиа која играчот ја одби а во регуларен контакт со агентот на Шпанецот е и екипата на Арсенал.

Се верува дека скаутот на Топџиите, Лиам Брејди е во постојан контакт со Сарабиа и неговото семејство и Арсенал се надева дека може да го ангажира играчот поради добрата историја со развивање млади Шпански таленти, со Цеск Фабрегас и Фран Мерида на Емирати.

Но Кралскиот Клуб не сака да слушне за губење на Сарабиа и затоа клубот веќе ја финализира понудата за професионален договор според кој играчот ќе остане во Мадрид во следните пет години.

AS објави дека Валдано, Пардеза и Рамон Мартинез треба да се сретнат со агентот на Сарабиа, Кавахал и да ја соопштат волјата на клубот да го задржат ’бисерот од младинскта школ’ и да му го престават договорот со верување дека за две до три сесони тој ќе биде значен дел од првиот тим.

Неодамна самиот играч за AS призна дека приоритет му е останување на Бернабе: “Има преговори и секако дека јас сакам да останам тука.”

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само потврда на тоа што го кажа и демант за Гол :)

Мамаду и Игуаин на редовен тренинг...

.
Игуаин кога го гледам, срце ми се исполнува. Чувството негово за гол е неверојатно. Кога ке видам како почна во Реал и како игра сега во Реал, е просто неверојатно. Да се пронаоѓаш вака, на само 22 едвај наполнети години, со ваков тим, вакви играчи, кај најдобрите, е нешто што многу малку можат да го постигнат. Едвај чекам да помине некоја година и да видам што ке покаже, зашто ова не е неговиот врв.:smir:
Очекувам гол два за да стане јасно кој се враќа, ке има добар кам бек, осеќам.:tv:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.849
Поени од реакции
30.762
Па тоа викам и ја цело време, наместо да се лупнат многу пари за крило, треба да се понуди договор на Сарабија кој летово полни 18. Он е левак но игра добро и со двете нозе, така да може да игра и лево и десно крило.
А некој горе напиша дека не им се давало шанса на играчите од младинската школа што не е точно. Им се дава шанса но пак ќе кажам политиката на Реал а посебно на Перез е купување на ѕвезди. Погледнете и ќе видите дека Реал е еден од најголемите "производители" на играчи, некои од нив останале во Реал а некои си заминале и играат во други клубови.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Кака мора секој ден до крајот на кариерата да прави посебни вежби заради неговата повреда ако не сака да му се влоши состојбата. Тој за разлика од останатите во тимот останува да тренира пола саат повеќе.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465

Спремаат некој таен заговор. :)

п.с фала курцу со Ксерез натпреварот го играме од 20 часот. :pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Спремаат некој таен заговор. :)

п.с фала курцу со Ксерез натпреварот го играме од 20 часот. :pipi:

Состаноков е за договор за премија ако освојат Лига на Шампиони и Ла Лига. Веке е постигнато договор, според изјавите на Радио Марка секој играч освоена Лига на Шампиони ке добие бонус 575.000 евра и во случај освојување на привенството ке има бонус од 350.000 евра. Така да вкупниот бонус од играч е 925.000 евра.:smir:
Дали ке ги задоволи бонусот играчите (поединци) е прашање?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Состаноков е за договор за премија ако освојат Лига на Шампиони и Ла Лига. Веке е постигнато договор, според изјавите на Радио Марка секој играч освоена Лига на Шампиони ке добие бонус 575.000 евра и во случај освојување на привенството ке има бонус од 350.000 евра. Така да вкупниот бонус од играч е 925.000 евра.:smir:
Дали ке ги задоволи бонусот играчите (поединци) е прашање?

А до тогаш уште едно 52545443 аудиња,бмв,мерцедеси и што ти уште не.
Ако ова не им емотив еден милион не знам што ќе им е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom