Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОВА Е УДАР, А НЕ НА КИКИ
ШТО МИСЛИТЕ МЕСИ ДА БЕШЕ ВИСОК ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧЕШЕ СО ИГРАЧОТ НА СЕВИЉА?????????????????????????????

marcvalien.jpg

да бе оваа е удар...играчот на Севиља си седи дома здрав...а играчот на Малага има скршен нос....

А за муабетот да беше Меси повисок да знаеш дена не држи вода тоа...бидејќи да имаше бабата јајца ке беше дедо бе!!

Абе реално гледано ја како што видов и баш ги споредував Роналдо и Меси.
Овој на Севиља не го пушташе Меси и затоа така реагираше ( ја да бев ке му го скршев носот, па за казна мање више).
Кај Роналдо само што го повлече малце овој лупање лактица тууууу кршење нос на 5 дела:icon_lol:. Така да заслужува и повеке од црвениот коа е глуп се нафура за џабе.

да бе оваа е удар...играчот на Севиља си седи дома здрав...а играчот на Малага има скршен нос....

А за муабетот да беше Меси повисок да знаеш дена не држи вода тоа...бидејќи да имаше бабата јајца ке беше дедо бе!!

Не е до кршењето ;)
Фелипие скрши нога па никому ништо. Работата е дека за глупост што се случува во фудбалот како нормално попи два натпревари суспензија. Сечам глава дека е намерно. Па крај краева тој го влечеше од позади, овој само врати.

Ако бе, ја сум и за 5 натпревари да му дадат...мора еднаш да му дојде памет. Дали било намерно или не, неважно...друг пат нека размисли прво.

Ако бе, ја сум и за 5 натпревари да му дадат...мора еднаш да му дојде памет. Дали било намерно или не, неважно...друг пат нека размисли прво.

Браво бе друже! прв што кажа како што треба, без да го браниме цело време.:smir:

Да ама оставен е на позајмица во Сантандер

Уште нема ништо официјално за Каналес. АС и Марка пишуваат дека следната недела ќе се официјализира.

Абе реално гледано ја како што видов и баш ги споредував Роналдо и Меси.
Овој на Севиља не го пушташе Меси и затоа така реагираше ( ја да бев ке му го скршев носот, па за казна мање више).
Кај Роналдо само што го повлече малце овој лупање лактица тууууу кршење нос на 5 дела:icon_lol:. Така да заслужува и повеке од црвениот коа е глуп се нафура за џабе.
Бидна што бидна, го казнија 2 утакмици и ништо повеке неможе да се смени. Што ке било и што ке беше веке не е потребно. И не е финтата само да мава. Ете, него секоја утакмица по некој ке се најде ке го потегне, и што ке биде ако секоја утакмица крши носеви? Неможете ни Роналдо да го обвинувате, а ни Шпанска федерација за "строгата" казна. Што е тука е, ке одмори 2 утакмици и се надевам веке нема да се повтори.

Што ке правиме во сабота?:( Ке успееме ли конечно да победиме на Риазор! Нистелрој ни отиде во Хамбург. Ласс, М.Диара, Гаго, Игуаин, Пепе не настапуваат а можеби и Гарај. Роналдо исто така го нема заради црвениот картон со Малага. Може со оваа формација да искочиме во сабота на Риазор:
---------------------Casillas---------------------
S.Ramos------Metzelder----R.Abiol-------Arbeloa
-----------Granero--------Xabi Alonso------------
-------Vaart--------Guti---------Kaka-----------
--------------------Benzema---------------------:smir:
Очекувам доста мотивирано да влезат Бензема и Кака со тоа да му помогнат на Реал конечно да тепаме:)

Што ке правиме во сабота?:( Ке успееме ли конечно да победиме на Риазор! Нистелрој ни отиде во Хамбург. Ласс, М.Диара, Гаго, Игуаин, Пепе не настапуваат а можеби и Гарај. Роналдо исто така го нема заради црвениот картон со Малага. Може со оваа формација да искочиме во сабота на Риазор:
---------------------Casillas---------------------
S.Ramos------Metzelder----R.Abiol-------Arbeloa
-----------Granero--------Xabi Alonso------------
-------Vaart--------Guti---------Kaka-----------
--------------------Benzema---------------------:smir:
Очекувам доста мотивирано да влезат Бензема и Кака со тоа да му помогнат на Реал конечно да тепаме:)

Се е арно, само шо Мецелдер нема да игра. Арбелоа оди на централната позиција а на негово место Марсело.

Зошто да не играт Лас и Гаго ?

Се е арно, само шо Мецелдер нема да игра. Арбелоа оди на централната позиција а на негово место Марсело.

Ејјјјјјј даааааа заборавив на Мецелдер дека нема да ни игра:kesa:
А зошто да неможе вака да се изигра во одбраната:
-Marcelo----S.Ramos----R.Albiol----Arbeloa-

Рамос оди на централна позиција, Арбелоа десно, Марсело лево. :wink:

Рамос оди на централна позиција, Арбелоа десно, Марсело лево. :wink:
Вака ке изигра М.П. ама нека ме послуша мене за Марсело десен бек да го проба, може ке се здиви:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom