- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
2000Не не не... Такво здивување не е за зашо не тепаа не е онака... Oд 1500 до 2000 е ливчето а?
2000Не не не... Такво здивување не е за зашо не тепаа не е онака... Oд 1500 до 2000 е ливчето а?
Što se tiče moje omiljene pozicije, moram reći da volim igrati kao napadač, jer tad imam mnogo slobode, mnogo se krećem, i nisam ograničen. To mi trener dozvoljava, i to me veseli. – dodao je Cristiano.
Види сеа гледам дека имаш големо разбирање во врска со фудбалот и општо ама овде малце си ја утнал работава .Реал никогаш нема да ја игра оваа формација што ти ја посакуваш и јас а тоа е 4-1-2-1-2 посебно со кога ќе се врати КАКА Кристијано да игра напаѓач:nenene:ќе се игра со формација 4-2-3-1 со еден истурен напаѓач.Реал откако е повреден Кака игра во две формации, Една 4-3-1-2 и Другата 4-1-2-1-2 и мислам кога ќе се врати Кака ќе играат во истите формации, со тоа што Кака ќе игра на неговата омилена позиција позади напаѓачите на местото на Ван дер Ваарт, а напаѓачи како и досега Кики и Игуин.
Остајте сеа тоа морал да погоди се дешава и тоа.Абе човек неможе стварно да ве разбере до вчера Игуаин беше Господ сеа го плукате како да е некое Г...о:uvo:Abe sekoja mu cest na Iguain do sega,ali ona sho morashe morashe da se pogodi......dali beshe vo prashanje zamor kaj nego,ili pad na koncentracija...neznam....mislam deka potrebno e dr.utakmica da odmara Iguain,a da pocne Benzema........Mislam deka mnogu shansi vakvi da se izramnime so arca nekje imame mnogu...pa zatoa treba da gi iskoristime..tolku od mene vecerva.pozz:smir:
Еве погледни сам, а и земи клип ќе видиш по движењето на играчите, на линкот се заменени Раул и БенземаВиди сеа гледам дека имаш големо разбирање во врска со фудбалот и општо ама овде малце си ја утнал работава .Реал никогаш нема да ја игра оваа формација што ти ја посакуваш и јас а тоа е 4-1-2-1-2 посебно со кога ќе се врати КАКА Кристијано да игра напаѓач:nenene:ќе се игра со формација 4-2-3-1 со еден истурен напаѓач.
Остајте сеа тоа морал да погоди се дешава и тоа.Абе човек неможе стварно да ве разбере до вчера Игуаин беше Господ сеа го плукате како да е некое Г...о:uvo:
Хахахаххахаахх Треба да се преиспиташ хахахахахах. Лелеее луѓе ахахахаах.[/b]
Ajde sega kazi mi ti dali rekov nesho losho protiv Iguain..osven deka mu e potreben odmor,i da mu se dade shansa na Benzema...A ako reakcijata "morashe da go dade" e navreda....nzn...treba da se preispitash...:smir:
Зарем мислиш дека Пелегрини после одличните игри против Валенсија и Сарагоса би променил формација ?Еве погледни сам, а и земи клип ќе видиш по движењето на играчите, на линкот се заменени Раул и Бензема
http://www.as.com/futbol/partido/Osasuna-Real-Madrid-0400_00_16_0140_0013
http://www.marca.com/marcador/futbol/2009_10/primera/jornada_16/osa_rma/
Јас не пишувам ништо на памет
Незнам колку Осасуна може да ја проучи играта од Реал ама стварно затвараа и се гледаше убаво била проучена. Имаа доста време за тоа за празнициве.Зарем мислиш дека Пелегрини после одличните игри против Валенсија и Сарагоса би променил формација ?
И со Сарагоса и со Валенсија исто така беше поставена формацијата, па никој тука не прокоментира за тоа. Само што сега Осасуна не дозволи играчите на Реал да се движат баш онака како што се движеа против Сарагоса и Валенсија, ја немаа таа слобода во играта, па затоа и вие мислите дека нешто се променило во формацијата.
грешка си формацијата беше променета со сигурност...глава ставам дека не ја играше формацијата како со сарагоса и валенсијаЗарем мислиш дека Пелегрини после одличните игри против Валенсија и Сарагоса би променил формација ?
И со Сарагоса и со Валенсија исто така беше поставена формацијата, па никој тука не прокоментира за тоа. Само што сега Осасуна не дозволи играчите на Реал да се движат баш онака како што се движеа против Сарагоса и Валенсија, ја немаа таа слобода во играта, па затоа и вие мислите дека нешто се променило во формацијата.
Хахахаххахаахх Треба да се преиспиташ хахахахахах. Лелеее луѓе ахахахаах.
Махери, Ме изнасмеавте.[/b]
Sho e be zlatko...sho se iznasmea tolku....:smir::smir: