Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако отиде Маикон одбраната ке биде за нигде а и 60% од сите центаршутеви ти се на Маикон...
Тоа ти е зошто си попален како што кажа а Бензема и Кака ти се камења сега за сега...

Камења? Ау дечко...

Champions for Africa

Икер је ушао у напад :) :) :tv::smir:

Би требало да се врати после јануари...
:pos2:Да не си Нострадамос ти бе?Се нешто ќе си кажеш по твое.Јас мислам дека погодно е да се донесе некој одбранбен играч(било централен,било бек)но и немора.Би можеле со овој состав да догураме далеку.Инаку имам фрлено око на Налдо,многу добар играч.:toe:

.Јас мислам дека погодно е да се донесе некој одбранбен играч(било централен,било бек)но и немора.Би можеле со овој состав да догураме далеку.Инаку имам фрлено око на Налдо,многу добар играч.:toe:

Добар е Налдо го имам гледано неколку пати стабилен е а што е најважно го бива за со глава да дава голови:toe:

што бе ау дечко??? и тоа дека се тапа во право сум се губат во натревари против јаки екипи а против сарагоса и на мене ке ми биде лесно а другиве само да ми ги местат...:wink:

што бе ау дечко??? и тоа дека се тапа во право сум се губат во натревари против јаки екипи а против сарагоса и на мене ке ми биде лесно а другиве само да ми ги местат...:wink:
Абе шо ти е на тебе ти гледаш ли ги утакмиците како можеш да кажеш за Кака оти е камен? :nesvest:

Некој изгледа очекувал од Кака да даде 23 голови до сеа. Малце размисли што кажуваш, Кака е играчиште. Секогаш игра на ниво.

аииии што зборите вие бе??? кака добар :tapp: кака бесе порано добар ама сеа е слаб...јас би му забранил да настапува за прв тим се додека не ја подобри играта...кај се тие пасови што ги гледавме коа играше во милан тие прецизни центаршутеви таа техника, а многу голови не очекувам од него зошто има кој да дава...дечкото незнае да трча секогаш коа го гледам се сопнува како мало дете абе ајде:nesvest:

аииии што зборите вие бе??? кака добар :tapp: кака бесе порано добар ама сеа е слаб...јас би му забранил да настапува за прв тим се додека не ја подобри играта...кај се тие пасови што ги гледавме коа играше во милан тие прецизни центаршутеви таа техника, а многу голови не очекувам од него зошто има кој да дава...дечкото незнае да трча секогаш коа го гледам се сопнува како мало дете абе ајде:nesvest:
оф мори Господи... слези долу и собери си ги вересиите :kesa:

ај кази што е добро кај Кака???

Како прво Кака неможе да игра и да биде како во Милан од две причини: Прво, во Реал не игра на иста позиција (позади напаѓачите) и не може да постигнува многу голови, Кака не е задолжен да дава голови. Второ, во Реал е задолжен за креирање на играта и е втора виолина (се знае прва е Кики). Ај одговори ми кој беше најдобар против Атлетико, Милан во гости, Цирих дома, кој направи пресврт во играта против Херес дома (на полувреме 0-0, на крај 3-0, Кака стрелец) итн.

Да, ја со закон би му забранил се додека не ја подобри играта, да не смее во прв тим да игра!!! :tapp::tapp:

KOJ JА НАПРАВИ АСИСТЕНЦИЈАТА ЗА НАЈДОБРАТА ШАНСА ПРОТИВ БАРСЕЛОНА. ДАЛИ БЕШЕ СЕБИЧЕН? ДАЛИ МОЖЕШЕ ДА ШУТНЕ САМИОТ?

За тоа што е послаб отколку во Милан е послаб,но тој не знае што треба да очекува од Кака.За разлика од Кака ,Роналдо е истиот како и во Манчестер па затоа му изгледа слаб Кака.Некои истото го викаат и за Алонсо.Алонсо вака играше и во Ливерпул,не знам некој што гледале Алонсо да дава голови и да дрибла и не знам што.Тој си е врши неговата работа.Е сега некој натпревар подобро,некој полошо.:uvo:

Се извинувам што ви упаѓам во дискусија ама ме интересира горе на видеото од хуманитарниот натпревар го забележав Де ла Ред... Што се случува со дечкото има шанси да заигра сезонава? До кај е со опоравувањето?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom