puzzle shock
Los Galacticos
- Член од
- 23 декември 2009
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 0
добро е шо не заврши како Дани Жарке...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако отиде Маикон одбраната ке биде за нигде а и 60% од сите центаршутеви ти се на Маикон...
Тоа ти е зошто си попален како што кажа а Бензема и Кака ти се камења сега за сега...
Champions for Africa
:pos2:Да не си Нострадамос ти бе?Се нешто ќе си кажеш по твое.Јас мислам дека погодно е да се донесе некој одбранбен играч(било централен,било бек)но и немора.Би можеле со овој состав да догураме далеку.Инаку имам фрлено око на Налдо,многу добар играч.Би требало да се врати после јануари...
.Јас мислам дека погодно е да се донесе некој одбранбен играч(било централен,било бек)но и немора.Би можеле со овој состав да догураме далеку.Инаку имам фрлено око на Налдо,многу добар играч.![]()
Абе шо ти е на тебе ти гледаш ли ги утакмиците како можеш да кажеш за Кака оти е камен? :nesvest:што бе ау дечко??? и тоа дека се тапа во право сум се губат во натревари против јаки екипи а против сарагоса и на мене ке ми биде лесно а другиве само да ми ги местат...:wink:
оф мори Господи... слези долу и собери си ги вересиите :kesa:аииии што зборите вие бе??? кака добаркака бесе порано добар ама сеа е слаб...јас би му забранил да настапува за прв тим се додека не ја подобри играта...кај се тие пасови што ги гледавме коа играше во милан тие прецизни центаршутеви таа техника, а многу голови не очекувам од него зошто има кој да дава...дечкото незнае да трча секогаш коа го гледам се сопнува како мало дете абе ајде:nesvest:
оф мори Господи... слези долу и собери си ги вересиите :kesa:
ај кази што е добро кај Кака???
аииии што зборите вие бе??? кака добаркака бесе порано добар ама сеа е слаб...јас би му забранил да настапува за прв тим се додека не ја подобри играта...кај се тие пасови што ги гледавме коа играше во милан тие прецизни центаршутеви таа техника, а многу голови не очекувам од него зошто има кој да дава...дечкото незнае да трча секогаш коа го гледам се сопнува како мало дете абе ајде:nesvest: