Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Cestito pobeda,,,odlizno izigravme...samo me interesira pri poslednoto primanje na topkata ronaldo kako da ja istegna nogata i kucase.Baska i mu zboruvashe na Taiwo deka ja istegnal.....mozni protivnici Bayern,Porto,Cska,Shtudgart ili unirea,Rubin,DInamo ili Inter...i neznam koj.
mislam deka kone4no ke go pominime toa eb*no 1/8 finale

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дресовите без спонзор се дркање. Да отвориме група на фејсбук, со празни да играме од следната сезона :D
Остај тоа, без bwin Роналдо се растура од слободни! 2 утакмици 3 гола од слободен :)

В

Вори

Гостин
Едно прашање за тие од Скопје што се..
Кај можам да најдам дрес од Игуаин?

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Epa aj i od mene neka ni e cestito pobedata,se naogame na mestoto kade i pripagame.:helou::helou:Koga e zdrepkata ?

В

Вори

Гостин
Не бре..
Игуаин ми е еден од поомилените играчи уште кога дојде првата сезона во Реал.
Памтам на менаџер го играв..

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честитки за победата!! Задоволен сум од играта вечерва сите изиграа на ниво нема никого да издвојувам..Сега во сабота не очекува тежок дуел против Валенсија која е во одлична форма без Роналдо и Кака ке биди многу тешко али да се надеваме на победа..:real: :helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Исто и Лас би го издвоил! Таков играч на средина немам видено од времето на Макелеле! Каков Чаби, каков Мамаду, Гаго не ни го земам у обзир...90 минути се бореше како да губи Реал! Заедно со Роналдо најдобар трансфер у последни 10 години да речем (без Зидан).
:cuc::cuc::cuc:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Дресовиве многу се убави :) ми се свиѓаат осеќам оваа година со дресовиве ќе освоиме ЛШ:vozbud:
ај честито нека ни е пласманот во понатамошната фаза па и да освоиме оваа год :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде нека ни е честито победата, во врска со ждрепката кој сака нека се падне:)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Исто и Лас би го издвоил! Таков играч на средина немам видено од времето на Макелеле! Каков Чаби, каков Мамаду, Гаго не ни го земам у обзир...90 минути се бореше како да губи Реал! Заедно со Роналдо најдобар трансфер у последни 10 години да речем (без Зидан).
:cuc::cuc::cuc:
Go zaboravi i debelkoto (ronaldo):pos2::pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Задоволен сум од играта само фали малку смиреност во одбраната и се ќе биде ок:helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Задоволен сум од играта само фали малку смиреност во одбраната и се ќе биде ок:helou:
Албиол на неколку пати испаничи, во аут само избива, и Касиљас исто неколку пати али ајде он е голман. Мислам дека Гарај не паничи толку, за разлика од Албиол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom