Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Незнам што да кажам, просто трагедија.

Нема везе што игра Реал со еден напагач кога позади него има уште 4 офанзивни играчи.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Нема уште еден напаѓач, повредени се сите.
Pa dzabe li go vikase toj Akunja vo sostav, poarno toj da igrase u napad zaedno so Raul.I veke nemozam da go gledam M.Diarra vo sreden red. VDV na klupa sedi on M.Diarra go pusta.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Pa dzabe li go vikase toj Akunja vo sostav, poarno toj da igrase u napad zaedno so Raul.I veke nemozam da go gledam M.Diarra vo sreden red. VDV na klupa sedi on M.Diarra go pusta.
Да у право си, што ќе ни е Диара, Чаби сам ќе трча на средина. Стај 9 души у напад и готово...

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
vdv neka :drk: na klupa neka igra granero.. eden centrasut ne znae razocaran sam od trenero mnogu

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Да у право си, што ќе ни е Диара, Чаби сам ќе трча на средина. Стај 9 души у напад и готово...
E ne be ke ja vrtime topkata okolu nivnata odbrana kako rakomet da igrame. Ne rekov deka Xabi sam ke igra ke go stavi Granero tamu, a ne na krilo da igra ili VDV.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Рафа е полушпиц овој деструктивец, ебате спредбата.

Требаше место Гранеро да влезе Рафа, овој и онака веќе 2 утакмици има минимален удел у нападот, со тоа шо го стави Гути место Дренте изгубивме на брзина и средината стана уште побавна и пренатрупана, а од 60та минута нагоре еден од Диара/Чаби беше вишок, нивниот придонес у напад беше мал а немаше потреба од двајца пивоти пошто Спортинг цело второ полувреме во главно се бранеа.

Значи Рафа-Гранеро и Гути-Диара мислам дека ќе беа многу подобри замени, али лесно е да си генерал после војна нели.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
E ne be ke ja vrtime topkata okolu nivnata odbrana kako rakomet da igrame. Ne rekov deka Xabi sam ke igra ke go stavi Granero tamu, a ne na krilo da igra ili VDV.
Аха, ама мислев дека разликуваш дефанзивен и офанзивен играч од средина. Нас ни ја пробиваат одбранва со двајца дефанзивни, а не па уште да почнеме со еден. Дај не заебавајте...

И се нервирам ка читам дегенски постови “БРКАЊЕ НА ТРЕНЕР“ и сл...олабајте малку!

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Рафа е полушпиц овој деструктивец, ебате спредбата.

Требаше место Гранеро да влезе Рафа, овој и онака веќе 2 утакмици има минимален удел у нападот, со тоа шо го стави Гути место Дренте изгубивме на брзина и средината стана уште побавна и пренатрупана, а од 60та минута нагоре и онака еден од Диара/Чаби беше вишок, нивниот придонес у напад беше мал а немаше потреба од двајца пивоти пошто Спортинг цело второ полувреме во главно се бранеа.

Значи Рафа-Гранеро и Гути-Диара мислам дека ќе беа многу подобри замени, али лесно е да си генерал после војна нели.
Pa so ti vikam jas be, Granero sredina VDV kako krilen napagac. I taka od Diarra nema fajde.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Зошто не го стаи Икер во напад !!!!!!!!!

:tapp:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5

Да! Ама кога ке игра Роналдо ке се дешава катастрофа секаде, и ке ја пукаме сингл, само да знаете :pos:

p.s
Типичен навивач на Билан.Победија една утакмица и полетаа во облаци,најјаки се,сите титули ќе ги освојат.:vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Досада натпревар упм! :uvo:

Незнам зошто на ВдВ не му се даде поголема шанса денеска, забележав откако влезе играта живна.. а Гранеро разочарува полека но сигурно.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Pa so ti vikam jas be, Granero sredina VDV kako krilen napagac. I taka od Diarra nema fajde.
Аман бе друже, разграничи ги позицииве на играчите, не може факинг Гранеро да покрива позиција на М Диара. У зорт моменти како сеа може само Гути да игра таму и тоа само ради искуството, не дека и он е некој тепач.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom