- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 23
Јас кога ви трубев, сите одма кревавте прашина ама АЈ!
Pa da de da, vie go imate noviot Ronaldo t.e. GigsИ после на Манчестер му недостасувал Роналдо... хаха!
Pa vinovnik za vtoriot gol spored mene e Ramos koj ja vlecese topkata do sredina, Marcelo normalno otide napred vo napad, a Ramos mu ja podade na igracot na MIlanabe toa da, podobro sea ama...
ama zaso go branite albiol be a samo marcelo go krivite, koj bese kriv za vtoriot gol? dobriot pass na ambrosini ili albiol sto ne go pokri pato...
ne deka mi e na meta albiol ama ne samo marcelo kriv idvajcata se ednakvo...
mora drenthe da se igra kao lev bek sinoka pokaza i toa kako dobri 20 min (ne radi golot igrata mi bese pobitna)
abe so e fintata trenerot pa trenerot...Браќа ја мислам дека Реал нема ништо да освои сезонава.За Реал сум уште од прво одделение ама како шо стојат работиве тешко.Милан сега за сега од најјаките клубови е најслаб,од нов губиме и плус тоа у Милан се сите старци ако се паднеме у осминафинале со манчестер,челзи ке губиме со по 3-4 нула.И во Примера изгубивме од севиља а колку појак тим имаме од нив.Така да под итно треба да се смени тренерот.Или да се купи некој јак лев бек.
Браќа ја мислам дека Реал нема ништо да освои сезонава.За Реал сум уште од прво одделение ама како шо стојат работиве тешко.Милан сега за сега од најјаките клубови е најслаб,од нов губиме и плус тоа у Милан се сите старци ако се паднеме у осминафинале со манчестер,челзи ке губиме со по 3-4 нула.И во Примера изгубивме од севиља а колку појак тим имаме од нив.Така да под итно треба да се смени тренерот.Или да се купи некој јак лев бек.
Шо бе плачи во Милан ќе беше уште победно.
Денес Милан се најаки за вас а до вчера не беа ни во втора лига за вас.Одма ви се најаки.Немаа игра Милан али не е се до тоа туку искористените шанси а единствено нешто што вредеше вчера кај Милан беше тоа од 3 шанси 3 гола а Реал долги напади и ептен чекање го чинеше пораз.
Се гледаме во Милано...
da ne sakas nesto da kazes?А сега си..?? 4-то? Јас мислам и не само смена на тренерот, да може некако и Перез да го избркаме, Касиљас исто (оти со ова сношти покажа дека е дрво недоделкано, Раул?? ма и он бе, шо само знае да се тепа, за Ласана да не кажувам - копук не виден..:salut:
Ах беее.. :uvo::pop:
Аман бе со тој Роналдо ми ги потече..decki denes vo skolo ovie od milan zemale dresovi mislat ja osvoile evropa ova nz dali da se smees dali da places do vcera gi pcuea sea se palat na niv of lele kaj ide svetov ej haha. da ve potsetam ronaldo vi vredi cela ekipa on koa igra 99 posto tepate
Не го сфати постот изгледа...da ne sakas nesto da kazes?
bolje nekoi raboti prekuti si gi... cim gi kritikuvas najdobrite 2 igraci vcera nemam poveke komentari![]()
da ne sakas nesto da kazes?
bolje nekoi raboti prekuti si gi... cim gi kritikuvas najdobrite 2 igraci vcera nemam poveke komentari![]()
decko ti go potekov normalno koa me zaeba utamicata za pari i ja relano kazuvam ronaldo vi vredi cel tim a ti ako mislis deka ne vi treba tvoja rabota i moze da se kladime deka ako igra na gosti so milan ke tepateАман бе со тој Роналдо ми ги потече..