Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Бензема една да даеше од двете шанси, друго ќе беше. Да беше Раул на оваа втората ситуација, 108,5 % даваше гол. Ајде во второ како со Тенерифе, еден брз гол, и се ќе биде подруго.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Мислам да го пуштат ВДВ многу ќе се смене играта има преголема мотивација да се докаже :toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Слушајте го Филе кажува за постовите на фејсбук :vozbud:

Шо кажуваше овај коментаторов за повредениве... ги спомна Лас и Арбелоа и вика тие ќе бидат надвор од терените подолго време !? :nesvest:

ПС: последниов дриблинг на Роналдо.. Заеби го противнико заеби се и сам. :pos::pos::pos:

В

Вори

Гостин
Од онакви стручњаци како сеа овој на Канал 5,што јаде против Реал..ми се сере најиксрено.
Барселона биле појјаки..леле бе..

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Слушајте го Филе кажува за постовите на фејсбук :vozbud:

Шо кажуваше овај коментаторов за повредениве... ги спомна Лас и Арбелоа и вика тие ќе бидат надвор од терените подолго време !? :nesvest:

ПС: последниов дриблинг на Роналдо.. Заеби го противнико заеби се и сам. :pos::pos::pos:
Не бе, глуп е коментаторот. Кажа демек и да не биле повредени, Пелегрини многу многу не сметал на нив

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не требаше Роналдо да го шутне пеналот ? Или нема врска ? :helou:

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
pak isti k*rac crven karton i penal, pa do koga taka, a startot bese epten cist ali ........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom