Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај со мало задоцнување и ја да честитам за победата ! Стварно одлична утакмица, Кака истрошен неможе да оди веке. Гути одигра феноменално немора секогаш да пцуеме по него, коа му е денот игра стварно супер. Икер си се забричил за 10 год. И тоа е се. Другите изиграа пак тука некаде. Во глобала супер се коа ке се вратат Пепе и Рамос ке бидат перфектни. Одиме сеа на победа у Лш против Цирих :)

decki cestito da ni e pobedata zadovolen mnogu..........ama bukvalno od site(osven od marcelo so zabega 2-3 pati napred:):):):) .Mnogu sum zadovolen vo defanziva od arbeloa.....[elegrini ke ima teska zada4a........HALA MADRID:drk::drk::drk::drk:

Повикани играчи за во вторник против FC Zurich
Goalkeepers: Casillas, Dudek, Adan
Defenders: Marcelo, Pepe, Albiol, Metzelder, Arbeloa
Midfielders: Gago, Lass, Guti, Drenthe, Granero, Xabi Alonso, Kaka
Forwards: Raul, Benzema, Cristiano Ronaldo, Higuain, Van Nistelrooy

Пак го нема ВдВ ама се вратиле Пепе и Гаго. Одиме на победа !
Хала Мадрид!

Повикани играчи за во вторник против FC Zurich
Goalkeepers: Casillas, Dudek, Adan
Defenders: Marcelo, Pepe, Albiol, Metzelder, Arbeloa
Midfielders: Gago, Lass, Guti, Drenthe, Granero, Xabi Alonso, Kaka
Forwards: Raul, Benzema, Cristiano Ronaldo, Higuain, Van Nistelrooy

Пак го нема ВдВ ама се вратиле Пепе и Гаго. Одиме на победа !
Хала Мадрид!

Пепе е вратен уште поодамна, само што нема право за настап во Примера. А за ВДВ, стварно не знам, ако не го зимаат да игра, за што го оставија тогаш. :toe:

Пепе е вратен уште поодамна, само што нема право за настап во Примера. А за ВДВ, стварно не знам, ако не го зимаат да игра, за што го оставија тогаш. :toe:
Нема место за сите, кога ќе се повреди некој може ќе му даат шанса.

Абе а зашо го нема Рамос??? Нели требаше за со Цирих да игра...

Абе а зашо го нема Рамос??? Нели требаше за со Цирих да игра...

Требаше, ама изгледа не е опоравен целосно, а и Пелегрини не би ризикувал, затоа што Цирих се полесен противник. За со Ксерез ќе биде спремен ко топ. :)

Стварно не е у ред што му прават на ВДВ а заслужува шанса
Сигурно повеќе заслужува шанса пред некој др што ги вика Пелегрини

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom