Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Arjen pustio suzu!

Arjen Robben nakon što je sletio na Minhenski aerodrom rekao je par riječi novinarima, izmeđuostalog, rekao je da je uvelike razočaran zbog toga što su ga u klubu odlučili prodati, no živod ide dalje...

"Mnogo sam razočaran, ovo je jedan oda najtužnijih dana u mome životu, želio sam ostati! Ali kada te neko iz uprave želi prodati nema šanse da ćeš pod takvim okolnostima ostati, opet kažem navijačima, želio sam ostati, ali klub me primorao na odlazak." - rekao je Robben i odgovorio na pitanje, kako da okarakteriše odlazak Sneijdera i skori odlazak Rafaela van der Vaarta: "Mislim da bi klub kao što je Real, trebao imati više ljudske solidarnosti, jer je ovo sramota tako otjerati, povrh svega Sneijdera, uostalom, svi navijači znaju istinu, nemam ja tu šta više govoriti."

Rekao je Arjen i pustio suzu, sve to dovoljno govori o njegovoj volji prema klubu Real Madridu, toliko je toga dao za ovaj klub da na takav način bude otjeran, ali tako je to u nogometu, sada je i nama jasno kako su se navijači Manchestera ili Milana osjećali kada im je otišao Cristiano Ronaldo odnosno Kaka.

Ми се плаче бе у пизду матер... :nesum:

Фак фак фак...арогантна управа и после ние фановите сме биле џубриња:kesa:

sekoas vaka gi izbrkale igracite od madrid,nema zs sea da vi se place:smir:

Калимеро дај не замарај...не ги бркаме ние!

Тоа е тоа, идеме даље...Се надевав дека нема ни Снајдер ни Робен да бидат продадени, ајде Снајдер решија да го продадат ама ова со Робен дојде како гром од ведро небо. Поглуп потег неможев да замислим, мислев дека Перез има барем малку памет...

Тоа е тоа, идеме даље...Се надевав дека нема ни Снајдер ни Робен да бидат продадени, ајде Снајдер решија да го продадат ама ова со Робен дојде како гром од ведро небо. Поглуп потег неможев да замислим, мислев дека Перез има барем малку памет...
Хм, Кака Роналдо Бензема Чаби...

Знаејќи што може да направи Гранеро, и знаејќи дека Робен е повреден поголем дел од сезоната, потегов и не е така лош...

Дури сега сватив. Алооо, во тимот ги имаме Кака и Роналдо, двајцата од тројцата најдобри играчи во светот, се разочаруваме што заминал Робен ... Робен се покажуваше во Реал во натпревари со Хихон, Алмерија и остали .. Кај беше со Барселона и Ливерпул ? Тој требаше да биде главниот кој ќе ја пробива целата одбрана, а тој ни малку не го докажа тоа, едноставно немаше сили да пројде покрај противничката одбрана.. Ако ние се разочаруваме за еден Робен, што треба да направат навивачите на Милан и Манчестер, па тие ги изгубија најдобрите свои играчи, играчите кој беа заслужни за 90 % од освоените титули... Ќе сме немале замени за Роналдо.. Па голем кур ако немаме.. Барса да не имаат врвни замени за Меси и Анри.. Немаат.. Ние барем го имаме еден Гранеро и еден Игуаин кој изминативе сезони одлично се докажаа, и верувам дека ќе можат достојно да го заменат Кристијано Роналдо, или било кој друг играч на позиција која им одговара.

Дај баталете ова, Робен и Снајдер се минато..

Фак.
Ова стварно не ни требаше.

Зошто Робен???

Продај ги Гути, Гаго, ВДВ, Ван Нистелерој, М.Диара и Торес (во пакет) АМА ОПСТАВИ ГО Робен. Шо кур мисли овој Перез незнам.

Ако на сметка на ова не го донесе Рибери оваа или наредната година нека иде у к*рац

Да и ќе останеме со 15 играчи...

Робен вреди за 10.

Ама ајде тоа е јеби га. Пак тимот треба да е доволно силен и без него (рачунајте догодина има убави шанси да се донесе машината Рибери). А и со оглед на повредите на Робен....

Ке видиме. Нека му е со среќа во Баерн.

Епа баш тие, Гути, Гаго, Вдв, Ван Нистелрој, М.Диара и Торес, сите заедно земаат можеби плата колку Робен. Не вреди на резерва како Робен да му се дава толку висока плата...

Зашто резерва кога беше еден од најдобрите во подготвителниот период, со Робен - Кака - Роналдо, Реал беше прејак, вака дефакто ослабна, не дека сега се слаби, али Робен е класа играч и еден од најдобрите крилни играчи во моментов ( штета важи за Injury prone играч ) и подобар од било кој друг кој ке игра на неговата позиција . Лош потег на Перез, редно беше и тоа да се деси :) .
Али јебига, мора некако да се плати цехот од големите пари потрошени за Кака и Роналдо .

Робен на подготовките секако не играше прва постава, влегуваше како резерва, што значи кога на подготовките не му се давало шанса да игра во прв состав, тогаш сигурно Пелегрини не би го играл во прв состав ни во лигата. Точно е тоа дека кога влегуваше, имаше некои продори и дриблинзи, меѓутоа пак ќе речам, со кој ги имаше тие, со една просечна екипа, Розенборг. Баш сакам да видам како ќе се снаоѓа во Германија со тие подобрите екипи, иако ги нема во голем број...

Глуп потег. Многу глуп потег. Се надевав дека и Снајдер и Робен ќе останат, ама ајде, биде веќе. Изгубивме 2 супер играчи, ама тоа е тоа.

Перез нејќе проќелавени играчи :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom