Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Реал ретко правел профит? Сериозен?
Ај ако не те мака најди такви листи на вики кој која година колку профит прави. Или ќе најде некој друг ќе постира.

Иначе во мојот тим има и искусни професионалци како Раул, деца на тимот: Касиљас, Гути, Арбеола, Гранеро, Раул.

Иначе и најтрофеен тим е во шпанија со 31 титула, 9 во ЛШ. Најмногу од сите.

G

Gray Foxx

Гостин
Реал ретко правел профит? Сериозен?
Ај ако не те мака најди такви листи на вики кој која година колку профит прави. Или ќе најде некој друг ќе постира.

Иначе во мојот тим има и искусни професионалци како Раул, деца на тимот: Касиљас, Гути, Арбеола, Гранеро, Раул.

Иначе и најтрофеен тим е во шпанија со 31 титула, 9 во ЛШ. Најмногу од сите.
Ете пак ми ги извртуеш зборовите, кога Реал продал играч за повеќе пари одколку што е купен??? За Зидан даовте 50 мил на 29 год да му се сневиди.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ете пак ми ги извртуеш зборовите, кога Реал продал играч за повеќе пари одколку што е купен??? За Зидан даовте 50 мил на 29 год да му се сневиди.
Реал три пати си ги врати парите од Зидан, додека играше за нив.Има и други начини за профит на тимот.
ЧДА

Ian

Член од
28 април 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Реал не е блек маркет купи па препродај за повеќе.
За Зидан парете не смо ги извадиле мие од кесе, РМ дале.
Што се замараш тролај си на твојот фан клуб.. не овде.

G

Gray Foxx

Гостин
Реал три пати си ги врати парите од Зидан, додека играше за нив.Има и други начини за профит на тимот.
ЧДА
Ок ок, моја грешка. Не знаев дека само Реал прави профит од дресови. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Епа баш тој Зидан, 29 годишниот, таа година им донесе триумф на Реал Мадрид во ЛШ. И истиот тој Зидан беше предводник на тимот во наредните 2-3 години.

Remember ?

G

Gray Foxx

Гостин
Епа баш тој Зидан, 29 годишниот, таа година им донесе триумф на Реал Мадрид во ЛШ. И истиот тој Зидан беше предводник на тимот на наредните 2-3 години.

Remember ?
Молим за тоа, ништо не реков нели. Само тој проект успеа (колку толку).
Може и годинава ке ви донесе Рони ЛШ, може и не. Никогаш не се знае.
Значи кај Реал единствено што ми се свиѓа е фактот што имаат играно безброј играчи од светска класа, а сеа дали се од нив напраени или од други екипи. Тоа е веќе друго.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Granero (прес 22.08.09):
Навивачите со право очекуваат од нас добра игра и победи. Ние сме Real Madrid, а тоа значи дека треба да се бориме за секоја титула и сите играчи сме свесни дека тоа го очекуваат од нас.Можеби секогаш нема да победуваме, но нашата цел е добра игра и победа.
Победите и добрата игра ги дава целата екипа, не поединци.Оваа година во Real Madrid има конкуренција за секоја позиција, а тоа е позитивно, затоа што секој ќе се бори за да го добие своето место во екипата.Овој Real Madrid има феноменални играчи и среќен сум што сум опкружен со сите нив...
Во понеделник се надевам дека многу луѓе ќе има на стадион и дека сите ќе уживаат во добар фудбал.Мислам дека имавме добра претсезона и дека во понеделник тоа ќе го покажеме.Од сабота веќе не се дозволени грешки...
Míchel ќе има добра разделба во понеделник.Навивачите го сакаат и го почитуваат.Тој е симбол на Real Madrid.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
29годишниот Зидан и слабиот тим на Реал Мадрид нешто вакво правеа против најјакиот,најтрофејниот,нај нај тимот на амебата Дено:baeh:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Granero (прес 22.08.09):
Навивачите со право очекуваат од нас добра игра и победи. Ние сме Real Madrid, а тоа значи дека треба да се бориме за секоја титула и сите играчи сме свесни дека тоа го очекуваат од нас.Можеби секогаш нема да победуваме, но нашата цел е добра игра и победа.
Победите и добрата игра ги дава целата екипа, не поединци.Оваа година во Real Madrid има конкуренција за секоја позиција, а тоа е позитивно, затоа што секој ќе се бори за да го добие своето место во екипата.Овој Real Madrid има феноменални играчи и среќен сум што сум опкружен со сите нив...
Во понеделник се надевам дека многу луѓе ќе има на стадион и дека сите ќе уживаат во добар фудбал.Мислам дека имавме добра претсезона и дека во понеделник тоа ќе го покажеме.Од сабота веќе не се дозволени грешки...
Míchel ќе има добра разделба во понеделник.Навивачите го сакаат и го почитуваат.Тој е симбол на Real Madrid.
:zver::zver::zver:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Иначе прееска сакав ова да го пишам, али зашо се замарав со Дено еве сеа ќе пишам...доека бев на одмор прочитав у еден спортски весник нешо за трансфери имаше пишувано и за Рамос имаа пишано дека до следното лето или така нешто ќе се најде клуб кој ќе плати 150м колку што им бараа на Милан лани и дека ќе го купат Рамос, а на негово место ќе дошол Маикон кој наводно би ја вршел работата подобро одколку Рамос...и на крај имаше пишано дека ако го продадат Рамос тоа ќе им биде една од најголемите грешки....се надевам дека ова нема да се деси.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе не реков ја дека Милан ќе плати, него пишав дека ќе се најде некој клуб кој ќе дал толкава сума или колку и да побара Реал...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Абе не реков ја дека Милан ќе плати, него пишав дека ќе се најде некој клуб кој ќе дал толкава сума или колку и да побара Реал...

Никој не би дал 150 мил за играч посебно не за десен бек

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom