Искрено претходната немавме вистински лидер кој игра постојано(на Робен мислев) Снајдер можеби ке се наметнеше доколку немаше повреди, ВДВ не добиваше ни голема минутажа, единствен кој ја спаси сезоната беше Игуаин. Искрено очекував сезоната да биде добра али сеа коа ке го видам тимот и го споредам со оној минатата сезона, незнам што сум се надевал толку минатата.И претходната требаше да биде добра, - но се случија тие непредвидени повреди кај речиси пола стартен тим и загубивме многу... се надевам оваа сезона нема да идаме некои вакви неочекувани повреди на клучни играчи.
Во понеделник, со Розенборг, од 22 часот.Следен натпревар кога?
Neso mi mirisa na petarda.:tv:Во понеделник, со Розенборг, од 22 часот.
Забранети биле петардите на такви мечеви. Луѓето дошле чест да ни изразат, ние петарди ќе им пукаме.Neso mi mirisa na petarda.:tv:
Ke im odademe cest de.Pa petarda e milost za niv.Забранети биле петардите на такви мечеви. Луѓето дошле чест да ни изразат, ние петарди ќе им пукаме.
Како што читав некаде уште пред да се комплетира зделката мислам дека најмногу до 25М€ може да биде ценатаЗнае некој барем одприлика колку е цената за враќање назад
Како што читав некаде уште пред да се комплетира зделката мислам дека најмногу до 25М€ може да биде цената