Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рамос е повреден, ќе отсуствува... Баш сакав да видам како ќе функционираат со Роналдо.

Мислам дека одлично ќе функционираат..оној Торес неможеше да го прати Роналдо :tapp:

Различен тип на играчи се, Гранеро многу повеќе би му користел на тимот отколку Робен.

Да да, многу различен тип... Робен е индивидуалец сака сам да помине може да се каже дека игра за себе но сепак он минатата сезона ја држеше играта, а додека Гранеро е тимски играч што знае да даде добар пас и не дрибла премногу... у секој случај ке видиме се што ке се деси.

Со среќа нека му е.

610x.jpg

Сите го сакаат :)

Ете ја повредата на Рамос. Лева нога.......:(

Ете ја повредата на Рамос. Лева нога.......:(

И Робен е врзан на лева не е сигурен :raz: повикан е, но стаклениот човек од мал удар цел месец паузира :nesvest:

За Робен треба од фифа да донесат закон кој го додирне и притоа се повреди нашиот Робенчо утакмицата Реал да ја добие службени 3-0...до кога вака ќе ни го повредуваат!:nerv:

Да ве прашам дали Кака има почнато да тренира со клубот?

Дека нигде на сликиве не го гледам, неокој продолжен одмор има или... ?

За Робен треба од фифа да донесат закон кој го додирне и притоа се повреди нашиот Робенчо утакмицата Реал да ја добие службени 3-0...до кога вака ќе ни го повредуваат!:nerv:

Тогаш не губиме

Да ве прашам дали Кака има почнато да тренира со клубот?

Дека нигде на сликиве не го гледам, неокој продолжен одмор има или... ?

Ме мрзи слики да ставам ама ако може некој нека стаи да ти покаже колку е среќен со Роналдо на секоја слика се ... најдобри другари станаа

Повиканите за турнеата низ Америка.

Goalkeepers: Casillas, Dudek and Adam.
Defenders: Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Torres and Arbeloa.
Midfielders: Lass, Xabi Alonso, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Granero and Kaká.
Forwards: Raúl, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín and Negredo.

Повеќе тука:

Call for Toronto and the U.S.

Кај е Марсело?

Стефан баш како што вика Златко различен тип на играчи се ама мое мислење е дека Гранеро може да биде покорисен од Робен а за тоа дека минатата сезона Робен и Игуаин ја носеа на свој грб цела екипа секој знае ... ама сепак ќе видиме како ќе се прикажат сезонава

Браво браво искрено многу јаки ке бидат реал ако се уиграат многу јак тим имате го имате најдобриот играч на светот роналдо, тука е кака само нз дали е во формата што бесе,бензема исто добар играч знае да даде гол од секоја позизција,го имате искусниот раул,најдобриот голман и според мене ви фалу уште еден стабилен играч во одбраната. поз

Браво браво искрено многу јаки ке бидат реал ако се уиграат многу јак тим имате го имате најдобриот играч на светот роналдо, тука е кака само нз дали е во формата што бесе,бензема исто добар играч знае да даде гол од секоја позизција,го имате искусниот раул,најдобриот голман и според мене ви фалу уште еден стабилен играч во одбраната. поз

Ни фали уште играч на левата позиција од типот на Роберто Карлос но Марсело покрај ваков тим може да напредува многу :wink:

Абе сигурно ли е со Хунти у милан?

“With Real Madrid there is already an agreement on everything," Galliani told Sky Sport 24.

"It is not true that there is still no fax from Madrid, the agreement has been finalized.

“Huntelaar will arrive in Milan this evening, then we will perform his medical and he will sign the contract.”

вечер со 100% сигурност ќе се знае...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom