Па никој не е повикан од тие денес што се приклучија. Прва утакмица ќе им биде со Торонто.Абе а зашо Рамос не е повикан за утре???
Заш се срамувал од тебе :baeh:Абе а зашо Рамос не е повикан за утре???
Ааааа така лиии... Фала за информејшн Боби4е. А коа играат со Торонто иначе? Знам дека е во август, ама коа точно?Па никој не е повикан од тие денес што се приклучија. Прва утакмица ќе им биде со Торонто.
7ми август. :helou:Ааааа така лиии... Фала за информејшн Боби4е. А коа играат со Торонто иначе? Знам дека е во август, ама коа точно?
на 7ми:helou:Ааааа така лиии... Фала за информејшн Боби4е. А коа играат со Торонто иначе? Знам дека е во август, ама коа точно?
Абе ајдеее не е фер, не е хумано Па на одмор сум тогаш нема да можам да гледам...на 7ми:helou:
Еве ти мсн од Ф.Перез па нека ја презакаже... FPerez>ChuckNorris@realmadrid.rmАбе ајдеее не е фер, не е хумано Па на одмор сум тогаш нема да можам да гледам...
Аааа фала фала лешперу хаха, ова никад не ти го заборавам!!! Еве сеа ќе го аднам...:back:Еве ти мсн од Ф.Перез па нека ја презакаже... FPerez>ChuckNorris@realmadrid.rm