Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пелегрини душата им ја вади на тоа тренинзите бе.. Ептен ги мачи :D

Ако, само така се стигнува до успех, тотална посветеност и подготвеност за идната сезона. За парите што ги земаат, треба по 5 тренинга да имаат, не по 3 :)

Heinze neka si odi odma, ako treba patot jas kje mu go platam samo da ne go gledam vo Real povekje.

Сликава е ....фантазија! Осеќам дека Игуаин ќе експлодира со голови оваа сезона:vozbud:

да добива шанса искрено кога го гледам реал многу добро се вклопува игуаин се надевам ќе добива шанса иако со голема конкуренција ќе оправда.

2moq92f.jpg

Ај за убоо, за арно...Гути и Роналдо се фатија!! :pos2::pos2:

2moq92f.jpg

Ај за убоо, за арно...Гути и Роналдо се фатија!! :pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2: Ти не си тачен беее.....лелеее шо им е убавоооо ....баш си одговараат, топ пар си сее...уше некое детенце да си посвојат и мераци:):):):):)

Ronaldo: Gledas kolku mi e?
Guti:hehehe,ke vidis podocna so e k..:pos2:
ццц, ти завидувам на паметот, бравос, духовит си ко каспер ;)
Хајнце многу бил блиску до Марсеј, а и Хави Гарсија до Бенфика кај Савиола. Иначе барса изглеа го купија веке Ибрахимович, баш ме интересира што ке прави тој.
Ајде поздрав на форум се враќам после 10 дена, тргам на одмор:kafe::helou:

ццц, ти завидувам на паметот, бравос, духовит си ко каспер ;)
Хајнце многу бил блиску до Марсеј, а и Хави Гарсија до Бенфика кај Савиола. Иначе барса изглеа го купија веке Ибрахимович, баш ме интересира што ке прави тој.
Ајде поздрав на форум се враќам после 10 дена, тргам на одмор:kafe::helou:

Не е сигурно уште за Ибра...така да треба да се чека уште па да видиме што ке испадне...мада мислам дека Мурињо ке спречи таков трансфер...

И ајде со срека на одмор....:smir:

Абе сакам 1 кругчеее....:( т.е глеам нешо не му е баш баш мерак па може да ми поклони сеа за роденден...мн ќе му бидам благодарна хаха:back::))
....аааа и забораив, Shuriken убаво да си поминеш не одмор...

El Real Madrid quiere ingresar unos 100 millones por la venta de seis futbolistas, a los que ha puesto precio: Robben (25), Huntelaar (20), Mahmadou Diarrá (20), Negredo (17), Van der Vaart (15) y Heinze (10)
Реал Мадрид сака да инкасира 100 милиони од следните фудбалери: Робен 25 Хунтелар 20 М.Диара 20, Негредо 17, Ван дер Варт 15 и Хајнце 10...

http://www.marca.com/2009/07/18/futbol/equipos/real_madrid/1247932943.html

Реал Мадрид сака да инкасира 100 милиони од следните фудбалери: Робен 25 Хунтелар 20 М.Диара 20, Негредо 17, Ван дер Варт 15 и Хајнце 10...

http://www.marca.com/2009/07/18/futbol/equipos/real_madrid/1247932943.html

Само Робен да не го продадат а доколку го продадат добро ќе биде Силва да го земат, но нема поента иста цена ист квалитет освен ако не мислат 70% од сите тие пари за Рибери да дават :nesum::nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom