Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е уште од склучувањето на договорот помеѓу Ајакс и Реал, некој процент. Колку е толку е, ако дадеме 7 мил. на Ајакс не значи дека помалку вреди, цената останува иста, 20 мил.
Абе ај и тие Ајакс нека не се глупираат нека седат мирни:@...ама сепак многу ми е жал за типов....ѕвер е:)

Не ми е јасно како може при напад од Кака-Роналдо-Бензема-Игуаин, да се замарате за заминувањето на еден крајно ограничен напаѓач. А ги имаш и Раул, Руд и Негредо... уживајте бе луѓе, ако толку го засакавте типот нема да ви биде мака шо си оди, оти и онака ќе ја имаше минатогодишната улога на Савиола, а знае да дава голови човекот, не е за на клупа, ама ако се стремиме кон брза и атрактивна игра тогаш он дефинитивно не е човекот шо ни треба. Секоја друга лига освен шпанската повеќе му одговара.

Бенитез бара Чаби Алонсо да достави официјално барање за трансфер

Англиските медиуми пренесуваат дека Рафа Бенитез побарал Чаби Алонсо да достави официјално барање за трансфер за јавно да ја покаже желбата да замине во Реал Мадрид
27 годишниот Шпански интернациналец веќе телефонски се слушнал со Рафа Бенитез и му пренел дека сака да ја се приклучи на новата Галактикос ера на Сантијаго Бернабе.

Медиумите од Островото уште вчера објавија за желбата на Алонсо да се пресели во Реал но Бенитез му порачал на својот сонародник дека ќе треба да достави официјално барање за трансфер.

Daily Mail вели дека Алонсо се слушнал со Бенитез помалку од 24 часа пред да се земе со својата долгогодишна девојка, Нагоре Армубури во церемонија која се одржа во неговиот роден град Сан Себастијан во саботата.

Стратегот на Ливерпул сака јавноста да ја дознае желбата на Алонсо да замине на Сантијаго Бернабе но и да не се случи тоа, Рафа нема да одстапи од поставената цена од околу 35 милиони фунти (40 милиони евра).

И покрај тоа што Реал потроши над 210 милиони евра за засилувања, Кралевите не планираат да ја надминат границата од 25 милиони фунти(околу 29 милиони евра).

Ќе го зееме Алонсо сигурно за не повеќе од 27к Е.

Цената за Виља е 50 милиони сеа слушав кажаа. И колку само ако го побара некој за пониска цена ќе го дадат, а Реал да го побара за пониска нема шанси да го пуштат да си иде. Кои идиоти се значи...

Цената за Виља е 50 милиони сеа слушав кажаа. И колку само ако го побара некој за пониска цена ќе го дадат, а Реал да го побара за пониска нема шанси да го пуштат да си иде. Кои идиоти се значи...

Абе сеа дадовме ~150М за двајца и почнаа да им стават ненормални цени си мислат дека Реал по секоја цена мора да ги купи тие играчи. Ако не дојде во Реал кај сака на друго место нека иде само не во знаете кој клуб :)

Што се однесува за Алонсо најмногу би му дал 30, ни евро повеќе.

Абе сеа дадовме ~150М за двајца и почнаа да им стават ненормални цени си мислат дека Реал по секоја цена мора да ги купи тие играчи. Ако не дојде во Реал кај сака на друго место нека иде само не во знаете кој клуб :)

Што се однесува за Алонсо најмногу би му дал 30М, ни евро повеќе.
Епа увек е така...сеа они да дадат и 45 милиони одма ќе им го шитнат, а Реал да дадат толку нема шанси да го продадат...незз само шо толку се понашаат околу тој Виља...добро игра типот ама сепак не е незз...:toe:

Председателот на Валенсија е лаком газ трагедија... (трагедија за Виља и Реал пошто јасно кажа типот дека сака да играе за нас) По се изгледа ке го земат Барселона.

Јеби га, не е пак проблем имаме доста солиден напад и без него.

Нема јас мислам ни Барселона да го земе, глеаш со Ето што се случува, ако Ето замине ке мора него да го донесат, а Ето сеа за сеа не ми се чини дека ке замине. Така да останува уште прашање Виља кај ке игра иако и Реал беше заинтересиран за него, али добро ние како план Б , Бензема го собравме, а на Виља му посакувам да остане во Валнсија :)

Што сте запнале по Виља сега тоа е тоа го зедовне според мене подобриот можеби е понеискусен ама верувајте ми дека он ке биди најдобар погледнете го клипчево

Според АС, освен Хунтелар, играчите кои најверојатно ќе бидат продадени се Дренте, Руд, Хајнце, Негредо и ВДВ. Перез вели дека во наредните неколку недели ќе се работи повеќе на продажба отколку на купување, за да повратат средства како би биле пак активни на трансфер пазарот, веројатно со некое завршно засилување, односно она што Пелегрини ќе смета деку му е потребно на тимот по подготовките. Ова последното е моја претпоставка.

Ми се допаѓа што на “црната листа“ ги нема Робен, Снајдер и М. Диара.

Според АС, освен Хунтелар, играчите кои најверојатно ќе бидат продадени се Дренте, Руд, Хајнце, Негредо и ВДВ. Перез вели дека во наредните неколку недели ќе се работи повеќе на продажба отколку на купување, за да повратат средства како би биле пак активни на трансфер пазарот, веројатно со некое завршно засилување, односно она што Пелегрини ќе смета деку му е потребно на тимот по подготовките. Ова последното е моја претпоставка.

Ми се допаѓа што на “црната листа“ ги нема Робен, Снајдер и М. Диара.
Da da dobro e sto ostanaa sega Ronaldo KaKa i Robben ke pravat lomm :vozbud::vozbud:

cristianoronalsoslappedg.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom