- Член од
- 15 септември 2008
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 337
За кој Адриано мислиш за тој напаѓачот или за тој од Севиља?Па добро ќе биде ако купиме еден од тројката Клиши-Кол-Адриано само Хајнце да не го гледам
За кој Адриано мислиш за тој напаѓачот или за тој од Севиља?Па добро ќе биде ако купиме еден од тројката Клиши-Кол-Адриано само Хајнце да не го гледам
Адриано од Севиља да ама тој не е напаѓачЗа кој Адриано мислиш за тој напаѓачот или за тој од Севиља?
Па знам оти не е напаѓач затоа те прашав дали тој од Севиља или тој шо играше у Интер.Адриано од Севиља да ама тој не е напаѓач
Природна позиција му е лев бек а инаку доста добро се снаоѓа и како лево крило нешто слично како Марсело само што подобар дефанзивноПа знам оти не е напаѓач затоа те прашав дали тој од Севиља или тој шо играше у Интер.
А тој шо е у Севиља лев бек е? Јас како шо знам игра лево крило
Марсело се предпоставува оти ке игра лево следната сезона доколку не се донесе некој лев бек, а поарно да се земе централен, Рамос да си остане десен бек оти ке му треба време за пак да се адаптира како централен. Он до душа добар беше централен кога дојде 2005, али сепак подобар е десно.Марсело може да игра лев бек следна сезона, ако се донесе солидна средина. Него сеа да се запне за Маикон, да се даде Снајдер во замена. Рамос сакам пак да го видам во центарот.
Чомбе, се надевам читаш.It has been reported that Barcelona, Chelsea and Manchester United are all interested in the winger and are willing to negotiate with Bayern for him.
However, with the player preferring Madrid, it looks as though he could either be set to stay in Germany or move to the Spanish capital.
А Рамос ќе го продаваме или на позајмицаШто знам, мислам дека за среден ред веќе во трансфер периодов не треба да обрнуваме внимание. Го добивме тоа што највеќе ни требаше, а тоа беше играч кој ќе го поврзува средниот ред и нападот, КАКА. Исто така, не треба да ги пробуваме веќе Дренте и Марсело на други позиции, како лево крило и слично, го добивме Роналдо за таа намена. Имаме двајца одлични деструктивци, двајцата Диара, и тоа не ни е потребно веќе. Сега, да се донесе уште Виља, и еден добар десен бек, и тоа би било се за овој трансфер период.
Десен бе друже, Рамос враќање на својата идеална позиција, централен бек. Барем според мене подобро би било така. Ма да треба да чекаме Пелегрини како ќе одигра. Можда ќе му текне да игра и со тројца напаѓачи, нешто слично како што игра Барселона. Ни останува само со нетрпение да го чекаме стартот на новата сезона.А Рамос ќе го продаваме или на позајмицаили можда пачатна грешка мислеше лев бек???
па изгледа нема да се инситира на десен бек Рамос ќе остане таму а ќе се бара центар халф во името на Бруно Алвеш и Албиол, а за тактиката ране е деДесен бе друже, Рамос враќање на својата идеална позиција, централен бек. Барем според мене подобро би било така. Ма да треба да чекаме Пелегрини како ќе одигра. Можда ќе му текне да игра и со тројца напаѓачи, нешто слично како што игра Барселона. Ни останува само со нетрпение да го чекаме стартот на новата сезона.
Нема шанси да играте 4-3-3 и да ги користите Кака и Роналдо во исто време.Десен бе друже, Рамос враќање на својата идеална позиција, централен бек. Барем според мене подобро би било така. Ма да треба да чекаме Пелегрини како ќе одигра. Можда ќе му текне да игра и со тројца напаѓачи, нешто слично како што игра Барселона. Ни останува само со нетрпение да го чекаме стартот на новата сезона.
Добро, ваљда не очекуваш тие 11 да играат цела сезона по 90 мин.----------Виља---------
Роналдо---Кака---Робен
-------Диара-Лас------
ХХХ---ХХХ--Пепе-Рамос
Ова може да функционира ама не се толку непобедливи како што изгледаат на хартија.
Исто многу ме интересира што ќе правите со Раул, Снајдер, ван дер Варт, Хигуаин, Хунтелар, Гаго и Ван Нистелрој.
Не сум сигурен дека сите овие играчи кој што беа првотимци оваа година ќе се сложат да бидат втора постава.
Ако ги додадете на нив Дренте, Марсело, Де Ла Ред, Хави Гарсија, Мецелдер.... и имате доста поголеми проблеми од тоа што ви изгледа сега кога сте уште "high" ради трансферите на Кака и Роналдо.