Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто тогаш раководството на ДПМНЕ има проблеми јавно да се огради и го осуди ЉГ ??
за да не се замери со СДСМ ????![]()
Nema vrska...nesto davaat firmi...ama najvece budgetski pari...za koi ko ce im doj kraj odat vo zatvor...гемански и италијански фондови....ете тие се реалните финансиери за десничарските кампањи во цела Европа...така да и Николче си лапна од колачот...
И вие од СДС не се замарајте со ситни цифри од 1000 евра...оти ќе ви се смеат!
:salut:
Tvoe pravo da mislis deka LG e sekakov...jas mislam deka e car...Јас не чув никаде.. за било какво одалечување, осуда. Би било уште поефектно кога матичната партија би го осудила јавно, и би повела и судски спор против него, од тајванската милијарда, до окта итн.. - Чисто за пример
и со полн респект кон тебе, можам да кажам дека си редок кој го нарекува ЉГ предавник... за другите едноставно ЉГ е ТАБУ тема, нешто за што не се сака - не се смее да се разговара.. почнувајки од Грујо - па до ХЕРОИТЕ со пиштолчиња на вода при Студентскиот сојуз
Поздрав..
Sto mu fali na Orovcanec?Абе Питерс ти да не си случајно Ден Дончев? Ти и брат ти Љубе сега за да грицнете дел од ВМРО-ДПМНЕ, ќе ја верглате тезата дека предавникот-лопов-бугарин стои зад финансирањето на ВМРО-ДПМНЕ?
Патетични сте, ама и прочитани ко селски буквар.
Фала богу што Грујо ве поеба и тебе и предавникот-лопов-бугарин и крлежот Оровчанец кој смени ДА, ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-НП, па неговата-појма неам како се викаше, а сега кај Љубе - ха ха ха , и еден куп такви лузери.
крлежот Оровчанец кој смени ДА, ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-НП
тие луѓе што се на чело на државава, на чело на ВМРО не се будали, прости, и идиоти како СДС-овците да примаат предавници и карикатури назад во партијата.
брат јас ти кажав од каде им се милионите за кампањите....а тоа они плус од кој пари зимаат мене не ме интересира...Nema vrska...nesto davaat firmi...ama najvece budgetski pari...za koi ko ce im doj kraj odat vo zatvor...
Не се глупирај...Тие луѓе што се сега на власт,да беа паметни немаше да примат комуњари у партија:helou:А за што ги примија?За да го зголемат членствотоОстај тоа,туку и се со министерски фотељи ги наградија.
Почни од лидерот Гвујо,па Боцевски,Јанкуловска........Тие ли се ВМРОвци?Се багра комуњароидна.
Тие луѓе што се сега на власт,да беа паметни немаше да примат комуњари у партија:helou:А за што ги примија?За да го зголемат членствотоОстај тоа,туку и се со министерски фотељи ги наградија.
Почни од лидерот Гвујо,па Боцевски,Јанкуловска........Тие ли се ВМРОвци?Се багра комуњароидна.
Не се глупирај...
А колку па се покажаа и докажаа нивните претходници?
Морам да прашам, бидејќи искрено, зарем тие претходно заслужено се нарекуваа “ВМРО“-вци?
Груевски ќе го чини многу повеќе, прибирањето на комуњарските скитници по профит.
Затоа никој не е вечен, нели?
Нема полза од македонските партии, тоа е вистината.
Те навредува ли тоа што така звучиш?!Па кажи де кои се ВМРОвци у ВМРО......и знаеш што следува за навреди,така?
Те навредува ли тоа што така звучиш?!
Не знам како гледате на работите, дали мижете, се правите на Тошо... поима немам...
Мене ич не ме занима кои се ВМРО-вци, од која и партија да се луѓето се одлични, посебно Боцевски кој го сметам за голем интелект, и Груевски како вистински лидер и не не сум член на партијата, и да подобри се од минатите структури.Ајде де не се праиме на Тошо.Дај одговори ми на прашањето.
И мене ми е Македонија пред партии и пред се, во моментов треба да си будала да мислиш дека ВМРО се анти-Македонија, за разлика од СДС, и се изглупира многу затоа не барај реципроцитет...Ајде де не се праиме на Тошо.Дај одговори ми на прашањето.
Мене ме заболе кој е во ВМРО а кој во СДСМ,затоа што сум политички неопределена.Единствено за што сум определена е МАКЕДОНИЈА.Ниедна политичка партија,не вреди колку државата.
Така да,не дозволувам некој од политичкиве партии да ми пере мозок и да ми продава м*да за бубрези,затоа што сите се исти.
п.с.Пред да пишеш некој пост,кај што ќе сакаш да излезеш паметен,размисли за да не се изглупираш:smir:
Se odalecuvas od temata,da ne recam of topik.