Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Полека доаѓа најважниот меч за нас во моментов,нов селектор исти желби...победа над Норвешка ќе значи чекор напред и добра атмосфера пред Исланд...дали новоповиканите репрезентативци или новиот селектор ќе допридонесат за тоа...ваша прогноза :smir:
П.С.Апел до сите да дојдат на стадион и да им помогнат на нашите :eek:lee: само да не стават педерите од ФФМ астрономски цени за карти :tapp:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ако биде цената до 250-300 денари, ќе одам сигурно. Повеќе, навистина не се исплати. Подобро е да седнеш некаде на пивце и пилешки прсти со друштво, отколку да даваш пари за да гледаш бедотии. Ајде, нека ги објават цените на картите па ако сакате ќе се организираме да гледаме заедно, без разлика дали на стадион или во кафиќ :)

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
abe a da ne znaete kade se prodavaat karti vo skopje za sabota na stadion.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Со оглед на тоа што северната трибина не е во функија ќе ја накачат цената :tapp: така беше и после пријателските со Катанец,кога победувавме надвор па кога дојдоа на Градски ја напумпаа цената...сепак ако ја стаат 250 со Норвешка со Исланд треба да е 150 реално,но минатиот пат ставија иста цена и за Шкотска и за Холандија,тотален апсурд :tapp: него ај да почекаме за цените...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Со оглед на тоа што северната трибина не е во функија ќе ја накачат цената :tapp: така беше и после пријателските со Катанец,кога победувавме надвор па кога дојдоа на Градски ја напумпаа цената...сепак ако ја стаат 250 со Норвешка со Исланд треба да е 150 реално,но минатиот пат ставија иста цена и за Шкотска и за Холандија,тотален апсурд :tapp: него ај да почекаме за цените...

Абе вие нормални ли сте 250 денара карта не е било а како шо тера нема ни да биде.
Очекувајте картата да биде 500 денари и за двете утакмици!!!:toe:

M

Mario Gómez

Гостин
Планираме неколку од Дебар само да не се високи цените, не сум бил на градски досега...А иначе кога ќе биде отварањето на северната трибина?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
A кога играат? Дата?
Baш ме интересира како ќе се покажат сега и која тактика ќе ја има критикуваниов нов селектор.
Искрено ич не се надевам на победа. Ал ќе видиме, дај боже да грешам.

Ако биде цената до 250-300 денари, ќе одам сигурно. Повеќе, навистина не се исплати. Подобро е да седнеш некаде на пивце и пилешки прсти со друштво, отколку да даваш пари за да гледаш бедотии. Ајде, нека ги објават цените на картите па ако сакате ќе се организираме да гледаме заедно, без разлика дали на стадион или во кафиќ :)
Абе нема да платиме карта :icon_lol:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Натпреварот се игра во сабота од 17:45,а картите се по 500ден на југ и за двете средби така да јас не одам,а што се однесува до мојата прогноза мислам ке изгубиме од Норвешка максимум нерешено толку ни се можностите

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе се иде колку и да се картите, само ова е срамота за ФФМ. Само гледаат на некој начин да украдат, друго ништо не ги интересира. Баш вчера гледав код, и кажуваат на утакмица како таа со Холандија, цел стадион пун а Куралампие пријавил само 1000 продадени карти!! Каде се другите пари?!?! Ама ајде да оставиме тоа сега, да и дадеме поддршка на Македонија, зошто ме боли таквово мене за Куралампие и компанија.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Интересно ќе биде добро ќе биде да добиеме 3 поени со Норвешка.Незнам дали ќе одам ако имам време да но ако е картата над 300 не одам како што рече Ацид нема потреба од дома ќе ја гледам за тие пари и за пат ќе си купам нешто и пред тв.:tv:

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Некој спомна од погорниве членови дека е 500 за јужна, а за запад и исток колку е, знае некој?:smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.990
Очекувам победа..:vozbud::vozbud:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења