ogledalo
провинцијалец
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 174
Pa zasto ne reagiras za niv?
))))))))), ај уште еднаш прашај хахаххахахах
Pa zasto ne reagiras za niv?
So postapkite na vasiot vlastodrzec ke gledas i Crkva i Dzamija ,bas idila kako vo Bejrut.Uste zvucnici i cna Aleksandar Makedonaski nikogas nema da mu bide dosadno.Samo neka slusa te Muhamedanski te Risjanski .Bree pameten lider nema sto.не бе искрено џамија не ми треба.
а нели те копка вака нешто за нашиве Македонци кои се вон границите на Р Македонија?
abe za protesti i za crni kosuli vas ve biva.Imatvte vezbovni i vo Struga i na plostad.нешто ве нема да излезете на протест за џамијата?
Pa eve na tema kazna od 50 evra za spienje pod otvoreno te nema uste, na tema policicko nasilstvo nigde ne te vidov, patriota si samo za makedoncite koi ne ziveat ovde?))))))))), ај уште еднаш прашај хахаххахахах
во голем дел благодарение на црквите и верата низ историјата и нивната улога врз Македонецот ние до ден денес сме опстанале. Секој обид за зацврстување на нашиот идентитет и негова афирмација од мене ќе биде поздравен, све што е во служба на Македонштината ќе има мое лично одобрение.So postapkite na vasiot vlastodrzec ke gledas i Crkva i Dzamija ,bas idila kako vo Bejrut.Uste zvucnici i cna Aleksandar Makedonaski nikogas nema da mu bide dosadno.Samo neka slusa te Muhamedanski te Risjanski .Bree pameten lider nema sto.
A za Crkvata nekako ne se dogovorija za procentot nesto skapicko bilo demek pa ponistuvaj tender.
Ajde slozni braka i vo petok postat ,ke se dogovorat.
Pa eve na tema kazna od 50 evra za spienje pod otvoreno te nema uste, na tema policicko nasilstvo nigde ne te vidov, patriota si samo za makedoncite koi ne ziveat ovde?
A da zaboraviv patriota si i za na plostad, za da tepas, samo steta sto ne si bil tamu i iskreno ti e zal.
Nikoj ne ti go spori toj stav ne begaj od temava.во голем дел благодарение на црквите и верата низ историјата и нивната улога врз Македонецот ние до ден денес сме опстанале. Секој обид за зацврстување на нашиот идентитет и негова афирмација од мене ќе биде поздравен, све што е во служба на Македонштината ќе има мое лично одобрение.
нешто нејасно?
Aha ,mesto da se grizime za nivniot socijalen status i nivnite prava, nie ke gi kaznuvame zatoa sto toa ne e nacionalen interes?во голем дел благодарение на црквите и верата низ историјата и нивната улога врз Македонецот ние до ден денес сме опстанале. Секој обид за зацврстување на нашиот идентитет и негова афирмација од мене ќе биде поздравен, све што е во служба на Македонштината ќе има мое лично одобрение.
нешто нејасно?
спиење на отворено и одбрана на Македонски национале интерес?
спиење на отворено и одбрана на Македонски национале интерес?
баш напротив не бегам , јавно ве прозивам кај сте на темиве да застаните во одброна на национални интереси , пред се во оние каде треба да се даде поддршка на нашите во Бугарија , Грција, Албанија...а темава е ``сдсм отворено против Македонија``Nikoj ne ti go spori toj stav ne begaj od temava.
Kratko i jasno ovoj narod opstanal so nepriznaena crkva vekovi i ke opstane so istata uste dodeka ima svet i vek.
Ama ako vo imeto na Crkvata moze da mi se izgradi i dzamija samo na nekoj sto mu teknalo da si igra i da se pravi demohristijanin e toa ne ke moze.
Crkvata e vo mene sekoj covek e crkva.
Jas kako pocituvac na crkvata naogam vreme vo nedela da odam i ne toa zatoa sto nekoj ke mi kaze.
Barem nasava Makedonija ne e stradna za Crkvi na sekoja peda ima po edno crkvice.
Zarem ne bevme Evropskiot Erusalim
So postapkite na vladata treba da mi se odmili i centarot na gradot.
Da ne me isklucat administratorite znaes zasto od gorenavedenoto.
Ako ti e nacionalen interes dzamija vo centar na Skopje togas si najverojatno najgolemiot predavnik.баш напротив не бегам , јавно ве прозивам кај сте на темиве да застаните во одброна на национални интереси , пред се во оние каде треба да се даде поддршка на нашите во Бугарија , Грција, Албанија...а темава е ``сдсм отворено против Македонија``
Ama na temite makedoncite vo Makedonija te nema.баш напротив не бегам , јавно ве прозивам кај сте на темиве да застаните во одброна на национални интереси , пред се во оние каде треба да се даде поддршка на нашите во Бугарија , Грција, Албанија...а темава е ``сдсм отворено против Македонија``
Ako ti e nacionalen interes dzamija vo centar na Skopje togas si najverojatno najgolemiot predavnik.
Која е таа фраза, ајде те моалм циртирај и останатите да ја осознаеме мудроста на великиот везир во СДСМ.Самиот Бранко не е ретрограден елемент?
Инаку...фраза како онаа познатата:
„На 15 септември, овој народ, бла, бла...“
Eve go vemerovskiot demokratski kapacitet i vokabular,navredi navredi i navredi,koga ke te pecnat kaj sto nemas protiv argument,prvo pa vakov,onakov,mislam zasto vi e potrebno toa?а бе ти пијаш апџиња или не?
прочита бе шо пишам јас бе мрсул еден , знаеш ли да читаш...мене џамија не ми треба.
како бе зашто ми е потребно..пред 4-5 поста пишам кој ја ебит џамијата не ми треба,,,овој ми вика национален интерес ти е џамија и си најголем предавник.Eve go vemerovskiot demokratski kapacitet i vokabular,navredi navredi i navredi,koga ke te pecnat kaj sto nemas protiv argument,prvo pa vakov,onakov,mislam zasto vi e potrebno toa?
а бе ти пијаш апџиња или не?
прочита бе шо пишам јас бе мрсул еден , знаеш ли да читаш...мене џамија не ми треба.