- Член од
- 20 мај 2009
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 11
Ne sega imame smao pameten profesor koj ne moze da me negira za edno deka vo negovite istoriski fakti nema mesto za Lazar Kolisevski i za red drugi komunisti.E togas toa mozam da go zboram so nekoj koj ne ja poznava istorijata i koj izvorot go crpi od Makedonskata desnica.Ова како она само јас сум паметен а сите околу мене луди.
Zatoa ne me cudi deka vo Makedonija se rusat spomenici na revolucioneri koj ja izvojuvaa pobedata na Makedonskiot narod 1945.E toa e golem podvig prijatele.Za luge koj od edna feudalna porobena zemja napravija za 40 godini sovremena Makedonska drzava so site prerogartivi na drzavnost.Toa i se sluci 1991 godina .Znaci sledstveno na prethodnicite ova generacija na Makedonski politicari ja zaokruzi samostojnosta na drzavata.I da se bega od toa i da mi se objasnuva za istorija e toa e dehgutantno prijatele
Dali si slusnal za pogromitre na desnicata vo Makedonskata istorija.Ако сакаш прашај го Бранко да ти дозволи да ти препорачам литература за улогата на Лазе во ликвидацијата на мак.патриоти либерали антикомунисти КОМУНИСТИ.Литература од универзитетски професори
Ne treba Branko da go prasam bidejki i tatkomu e eden od Makedoncite koj se organiziraa vo trojki 1946godina.
Znaci covek koj si ja pocituva istorijata e Branko.
Toa e nasledeno