БУГАРИТЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА БУГАРИЈА ПОД СЛОГАН “БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА МАКЕДОНИЈА”

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Фразата која што се обидуваш да ја искористиш е на обединителот на Германија.
Ти кажи ми како се вика.
(Ото Фон Б.....к)
п.с. Уште кажал и дека се коњокрадци.
Сметам дека другарот е е**н во БГ от некои гуптин, затова толко злоба има во него.

Зевсе, пусни некои српски рок да олабат малце момците оти от ного праене на :drk:ептен са станали 11 саати бес 10

N

n/a

Гостин
Pa zatoa shto prashav Albanec znaam,ene gi Bugarkite gi odraa Albancite po Prilepskite sela za 2 cherveni si go prodavaat nivnoto mrsno meso.
Тие се циганки од Бугарија.
:toe:
(Јамбол,Карнобат,Шеќер махалата,Столипиново,Факултета... ) :vozbud:

Сметам дека другарот е е**н во БГ от некои гуптин, затова толко злоба има во него.

Зевсе, пусни некои српски рок да олабат малце момците оти от ного праене на :drk:ептен са станали 11 саати бес 10
Заповедај. :)

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Boje ,Boje,
nakrai seki spor so jeni i e...e prikluchva ..
prvo se merat k....te ,pa posle jenite :vozbud:
Zevse pusni edno video :helou:

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
поздрав до поробените Македонци во бугарија

Nema takvi :nenene:
Doidi prochitai po BG forumi malko mnenia na makedonci i vidi tuk dali ke naidesh nekoi ot PIRIN koi ke se iziasni kat makedonec.Za tolko godini kajgana dali e imalo barem edin,neka kazhe nekoi ot po starite useri tuka?
Koga vas ve navreduva toa da ve praime bulgari,togai ne go pravete toa na nas vazhi?

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Nema takvi :nenene:
Doidi prochitai po BG forumi malko mnenia na makedonci i vidi tuk dali ke naidesh nekoi ot PIRIN koi ke se iziasni kat makedonec.Za tolko godini kajgana dali e imalo barem edin,neka kazhe nekoi ot po starite useri tuka?
Koga vas ve navreduva toa da ve praime bulgari,togai ne go pravete toa na nas vazhi?

Нема потреба да појдеме на бугарски форуми, доволно е да појдеме во пиринска Македонија и да видиме многу Македонци :toe:

Дури во пиринско се пејат повеќе македонски национални песни за Македонците и Македонија, отколку во самата Реп. Македонија.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Нема потреба да појдеме на бугарски форуми, доволно е да појдеме во пиринска Македонија и да видиме многу Македонци :toe:

Дури во пиринско се пејат повеќе македонски национални песни за Македонците и Македонија, отколку во самата Реп. Македонија.
Oх да чиче паметниот. Имаш логика како на Шеролок Холмс. Шом пееме македонски песни и за Македониja ние сме македонци. Ние пееме и англииски. И шо са, по твоја логика?:)

Биди ми поздравен со тиа трите песни.

Да живее Македонија!!!

http://www.vbox7.com/play:1c20e692

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Има по некој...не се само "пијаниците" од ОМО.

Член од
24 март 2009
Мислења
45
Поени од реакции
1
Здраво от "поробен" Петрич :)))) Прво по темата...баjрако jасно кажува много нешта...само коj сака ке виде...само коj сака ке разбере ;) Другото што се кажува изв'н темата са приказки от 1001 нок ;)
Малко офтопик...е сега ми кажете...моjта пра баба и дедо са бегалци 1913 от егеj...баба ми е керка на поп от село близо до Пела....идат тук след грцкио геноцид оти са б`лгари...дедо ми исто така ми е казвал че сме б`лгари....аз каков да с'м? :):helou:
П.С. Кон б`лгарите на форумо....незабораваjте че македонците са 2500 години под робство...така че бидете по сдржани со фактите оти много им идва :helou:

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Накратко кажано - јас како македонец не се чувствувам заслужен да се нарекувам бугарин бидејќи немам никаква сродност со бугарите (зборувам за оригиналните бугари од Азија). Дедо ми и пра дедо ми се сметале за македонци (за нив знам) така да нема потреба некој да ми докажува мене дека сум од Азија. Ако се чувствуваш бугарин-слободно иди у курац ако сакаш немој мене да ми кажуваш што сум и кој сум.
поздрав до вистинските бугари со видеово :helou:
Милсам дека ја забележавте лудата фризура од фнки

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Здраво от "поробен" Петрич :)))) Прво по темата...баjрако jасно кажува много нешта...само коj сака ке виде...само коj сака ке разбере ;) Другото што се кажува изв'н темата са приказки от 1001 нок ;)
Малко офтопик...е сега ми кажете...моjта пра баба и дедо са бегалци 1913 от егеj...баба ми е керка на поп от село близо до Пела....идат тук след грцкио геноцид оти са б`лгари...дедо ми исто така ми е казвал че сме б`лгари....аз каков да с'м? :):helou:
П.С. Кон б`лгарите на форумо....незабораваjте че македонците са 2500 години под робство...така че бидете по сдржани со фактите оти много им идва :helou:

Ами зошто тие близу до Пела денес се нарекват македонци?Од пропагандата на Метаксас изгледа :vozbud:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Тие се циганки од Бугарија.
:toe:
(Јамбол,Карнобат,Шеќер махалата,Столипиново,Факултета... ) :vozbud:
Kje ja zaboraeshe najgolemata estradna umetnichka vo Bugarija,eve so koj si imame rabota na forumot.

Attachments

Член од
8 мај 2005
Мислења
542
Поени од реакции
76
и ке додадам 8000 македонски грагани од кои повекето евреи беа однесени во логорите од вашите окупациски сили.....ОТШТЕТА трееба да платите и јавно да се извинете како што направи германија:toe:

dobre, a RM koga ke im gi vrati imotite i ke im naplati za materialnite oshteti od nevrakjaneto na imotite na nivnite naslednici? Germanija sigurno veke e i platila za otzemetiot zhivot na ovie ljuge.

Kajgana Shop

На врв Bottom