БУГАРИТЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА БУГАРИЈА ПОД СЛОГАН “БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА МАКЕДОНИЈА”

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Дека сте пред нас бе дечко. Аи нема да пишам оти пак ке ме банират.

А вие сте гетото, нема бегане от тамо, само со бугарски пасош.:vozbud:

Јас ризикувам да бидам баниран а и вреди заради Бугарин да загинам како патриот а јас немам Бугарски пасош а сум надвор од гетото...
П.С. Ти се допаѓа ли мојот потпис?!

Јас ризикувам да бидам баниран а и вреди заради Бугарин да загинам како патриот а јас немам Бугарски пасош а сум надвор од гетото...
П.С. Ти се допаѓа ли мојот потпис?!
Твоиот подпис покажува колко чиниш и колко си паметен. Ама со вакво школо и вакво домашно воспитание толко.

Рак, глуп и прост не се лекуват сине.:toe:

Твоиот подпис покажува колко чиниш и колко си паметен. Ама со вакво школо и вакво домашно воспитание толко.

Кој какво трси такво и ше си намери...:baeh:

Протести на македонците во скопје за правата на македонците во бугарија и грција ина други места.

2wrj9xv.jpg

Кој какво трси такво и ше си намери...:baeh:
Сметам дека провокациите ги почна ти и другиот гомнар. Ние во петричко говорим " За око - две, за заб - чене":)

Аи оди удари една р'чна да олабиш малце.

Ех генерацијо,минаха години без да забрава ас,спомена никогаш неште да згасне,меракот за Бугарките се оште си расте...
Ај сега кажи дека после 2 червени се родиле многу Бугари...
Чекај малце,тоа со двете червени да не беше никој синдром или?

КАКО НАСТАНАЛЕ БУГАРИТЕ (НАЈтазе откритие) ИСТОРИСКИ ФАКТИ

files

Џабе им објаснувате на бугарите дека ние сме Македонци ТИЕ ИМААТ ФАБРИЧКА МАНА

Бугар по дефиниција е човек без лева и десна хемисвера на мозок т.е се одликува со хронично отсуство на мисла.Шуплината во черепот му е исполнета со сива маса во облик на Санстефанска Бугарија.Ова е анатомска аномалија и представува медицински феномен.
ЗАТОА ЏАБЕ СЕ ТРУДИТЕ ДА ИМ ОБЈАСНИТЕ ДЕКА ПОСТОЈАТ МАКЕДОНЦИ ТИЕ НЕ СЕ ФИЗИЧКИ СПОСОБНИ ДА ГО СВАТАТ ТОА наместо да се објаснувате со нив ИГНОРИРАЈТЕ или (СПАМИРАЈТЕ) ГИ ТИЕ ТАТАРИ.

22.jpg

Ово ти е аргумент?
Ме насмеа!!!
Има ли модератори - Zote отдавна е заслужил БАН!

Ово ти е аргумент?
Ме насмеа!!!
Има ли модератори - Zote отдавна е заслужил БАН!
Не разбра ли дека за навреда на б'лгари и БГ не се казнува овде. Ова им е начин на живеене и им осмислува животот. Додека се собудат и видат дека албанците им зели половината градови. И тогаш ке се сетат дека сме брака. Ама дали нема да е касно. Оваа е смешно, не гледат от дека им иде. Не е од исток.

А ова не е за бан?

Еми след толко навреди шо да кажа.

Апа дечко, ас сум покажал дека наи малко навредувам македонците. Аи гледаи овиа двама срби.

Не разбра ли дека за навреда на б'лгари и БГ не се казнува овде. Ова им е начин на живеене и им осмислува животот. Додека се собудат и видат дека албанците им зели половината градови. И тогаш ке се сетат дека сме брака. Ама дали нема да е касно. Оваа е смешно, не гледат от дека им иде. Не е од исток.

Еми след толко навреди шо да кажа.

Апа дечко, ас сум покажал дека наи малко навредувам македонците. Аи гледаи овиа двама срби.

И пак навреди...

Колку што имам информации од теренот и вие имате проблем ама со Турците!!!
Многу Бугари си ги продаваат куќите и имотите на Турците што се враќаат назад од Турција односно тие се истите депортирани луѓе кои ги напуштиле своите имоти па ги споредувам со бегалците од Егејска Македонија.
Турците ќе ве освојат без борба,колку и да сакаш да ми го тврдиш спротивното нема да ме убедиш...

Сметам дека провокациите ги почна ти и другиот гомнар. Ние во петричко говорим " За око - две, за заб - чене":)

Аи оди удари една р'чна да олабиш малце.
Така ли се изразува един Европеец без един долар,Европеец МАДЕ ИН БУЛГАР!

Кај нас се вика вака: За РАК,МЕРАК и ПРОСТАК лек нема...:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom