Грција прва дестинација за македонските туристи

• Креатор на темата Креатор на темата tomislav1978
  • Време на започнување Време на започнување
Има емисија некоја за туризам на а1 моментално.Гледајте ја.Меѓудругото ја имаше и изјавата погоре.

Абе нека идат, убоо нека си пројда и нека не се враќаа навака. Не за друго цените се ГАГА таму а и не ни требаат овде, па ем за нив поубоо и за нас пораат.

Има емисија некоја за туризам на а1 моментално.Гледајте ја.Меѓудругото ја имаше и изјавата погоре.

Ја фалат Гејлада матер им ебам ... ги промовираат

„Желбата за добар одмор го победи патриотизмот“ - изјавава на новинаркава која раскажува ... ц ц ц ц

Това нешто е наполно нормално.Секи един сака да иде на одмор.Некои можат,некои не.Некои можат само во Охрид,некои можат и надвор,други немат пари от дома да излезат.
Това каде ке иде човек е негово решение,а и ако се запрашате ГР вие наjблизко и е нормално.Голем дел от хората не ги интересират политичките проблеми.Хората сакат да заведат семеjствата си на одмор,да си прекарат добре,без да ги интересира каде.

Ја фалат Гејлада матер им ебам ... ги промовираат

Желбата за добар одмор го победи патриотизмот“ - изјавава на новинаркава која раскажува ... ц ц ц ц

Жити се, така рекла?

Това каде ке иде човек е негово решение,а и ако се запрашате ГР вие наjблизко и е нормално.Голем дел от хората не ги интересират политичките проблеми.Хората сакат да заведат семеjствата си на одмор,да си прекарат добре,без да ги интересира каде.

Црна Гора, Хрватска, Бугарија не се кузнае колку далеку...

podobro plati poveke za transport i da bides tretiran kako makedonec i covecki otkolku nekoj da se izzivuva so tebe.a inaku crna gora ne e tolku daleku otkolku gejlada.

И ко ќе удриш математика дека секој ќе остави минимум по 600 € :tv:

минимум 5 000 души x 600 € = 3 000 000 €

Јас друго се чудам.
Како со ваков народ ние дојдовме до држава?
Стварно , или сме родени под среќна ѕвезда , или сме во некои Господови планови.
Или пак и двете.

Не са,но транспортните трошоци ке ти бидат поголеми.

И ти што си глуп, наместо ко Бугар да искористиш кај тебе да ги наканиш луѓево да летуваат, ти ги праќаш кај Грцине.

И ко ќе удриш математика дека секој ќе остави минимум по 600 € :tv:

минимум 5 000 души x 600 € = 3 000 000 €

поголема е бројката

Јас друго се чудам.
Стварно , или сме родени под среќна ѕвезда , или сме во некои Господови планови.
Или пак и двете.

Чуварите на Македонската Кауза низ вековите не пазат :toe:

И ти што си глуп, наместо ко Бугар да искористиш кај тебе да ги наканиш луѓево да летуваат, ти ги праќаш кај Грцине.
Просто сум реалист,а не идеалист :helou:

Јас друго се чудам.
Или пак и двете.

Народот си е ок само сака да си го проживее животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom