ОХРИДСКА КАЈГАНА СОБИРАНКА! Club Revolution; 13.06.2009; 22:00!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скопјани:
- Јас, Бидик, Виктор, Хсиломедус, Крејзи ин лав?

Други има, или сите се тапа?

Охриѓани, се наоѓаат ли соби за едно преспивање? Ќе се среди за тоа ако ви кажеме утре бројка? :)

За 3-4 ќе пробам да средам кај комшијава овде, не е кузнајт шо, ама ќе помините. Само кажете ми бројка, па да прашам дали имат слободни соби и слично.

Aбе дељми ќе идаја и батерфлај, ешли и срцуфка? Шо бидна?

Вака сега, јас можам да ви најдам смештај на точно седум минути од центар (пешки)! Ама, НЕ Е КУЗНАЈТ ШО, сепак многу души преку лето има, значи солидно е :) Е само кажете колку души сте и ако не ќе разгледате и кај шо ви викам и кај фантом, ама фантом многу подалеку од центар е .

Скопјани:
- Јас, Бидик, Виктор, Хсиломедус, Крејзи ин лав?

Други има, или сите се тапа?

Охриѓани, се наоѓаат ли соби за едно преспивање? Ќе се среди за тоа ако ви кажеме утре бројка? :)

Крејзи ин Лав? Си се смешал нешто, јас реков дека нема да можам да дојдам. :)

Могуче :)

Слабо одзив некако од скопјани... Педерчиња, минатата недела викавте да ја поместиме за овој викенд, а сега никој не се пријавува :toe:

Могуче :)

Слабо одзив некако од скопјани... Педерчиња, минатата недела викавте да ја поместиме за овој викенд, а сега никој не се пријавува :toe:

Остај ... успеавте на човек да му ја ускратите желбата за идење :toe:

Баш педерчиња, ве сфаќам дека не ви се исплаќа само двајца да доаѓате. Ама ако, ум за другпат да не организираме збиранчиња.
Боље е у парк нели?

Нема многу пријавени зш цел Јуни се сите колоквиуми и испити. Да беше Мај ајде де. Ама то е. :smir:

Ние во 10:00 ќе сме таму. Ак е некој расположен за кафе пред то, нека повелит.

Јас стварно се извинувам и жалам што не сум таму, ама верувајте, до последен момент барав форумџии за друштво. За гуша не можам да ги фатам. Што испаднаа буљаши сите - испаднаа. Памет за друг пат, прво да видиме колку души планираат *сигурно* да одат, па дури после да се резервира место.

Уште еднаш, извинете од име на скопските педерчиња.

И секако, најинтересно е кога ќе ти каже некој дека „учел“ за сесија, а по цел ден го гледаш на мсн... :toe:

Ништо охриѓани, се гледаме во Скопје. Се надевам дека нема да испаднете буљаши како што испаднавме ние и ќе не почастите со вашето присуство.

Си поминавме ЛУДО И НЕЗАБОРАВНО. Да ви е криво!

битно се изнасликавме ....:pipi:
и успут неколку пати случајно Фантом на телефон кај шо зборува се сликна :pos: ,..

и да беше богами лудо и незаборавно... и ..најмасовно..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom