Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe da ve prasam nesto: Dali nekoj go ima dresot na NEsta, ama noviot? i ako go ima, dali go prodava? a ako go nema nikoj, dali znaete kade moze da go najdam negoviot dres, ama originalen! zosto go imam na ronaldo, i ovde kaj nas samo na ronaldo i kaka ima, od drugite igraci ne sum sretnal nigde dosega.:toe:
Абе за тебе од Милано ќе поручаме :ha:

:ontopic:
Кога го игра првит меч Милан од Светското клубско првенство и со кого .. !? :milan:

Не иди Мурињо, Анчелоти има сигурна иднина во Милан. Тие шо гледат фубал знат зошто, тие шо не го разбират нема да го разберат и да пробвам да му објаснам. Зато не пробвам.

Еве во нешто да се согласам во потполност со Синдикат.Анчелоти е зацементиран на Сан Сиро освен ако не се случи некоја поголема катастрофа.
А што мислите Берлускони чека да дојде Мурињо за да купува играчи...?Зашто Анчелоти да не не му ги сака новите играчи мислам нема логика ако купува ке купува и вака и така..ама едноставно политиката на клубот е таква и мислат дека нема потреба да купуваат др играчи,мислат дека сите играчи во Милан се со големо реноме за да купат некој ке треба некој да седне на клупа а со тоа се добиваат турбуленции во клубот на влијателни и значајни играчи:Сидорф,Пирло,Неста.итн итн.Нивната замисла е кога ке го исцедат до крај еден играч ке го шитнат и ке купат друг ...мое гледиште

Абе за тебе од Милано ќе поручаме :ha:

Кога го игра првит меч Милан од Светското клубско првенство и со кого .. !? :milan:

ja ne prasav, da dobijam prasanje, tuku odgovor. ako si imas odgovor na mojot prasanje ok, ako ne, ne pravaj bez vezni repliki. :uvo:

Ако си навистина заинтересиран и имаш кредитна картичка отворено можеш да нарачаш дрес од онлајн шопот на Милан , store.acmilan.com , кога сме веќе кај дресот на Неста имаш во линкот долу, стави Team Personalisation : 13-NESTA , и следи упатства натака.
http://store.acmilan.com/dettagli.asp?cat=444&id=M7001&ric=&sposta=

ja ne prasav, da dobijam prasanje, tuku odgovor. ako si imas odgovor na mojot prasanje ok, ako ne, ne pravaj bez vezni repliki. :uvo:
Абе не е ова пазар .... :gz:

Кака може да го наследи Малдини како капитен - линк
Роналдо ќе патува заедно со останатите фудбалери во Јапонија а не се знае дал ќе игра ...

Абе не е ова пазар .... :gz:

Кака може да го наследи Малдини како капитен - линк
Роналдо ќе патува заедно со останатите фудбалери во Јапонија а не се знае дал ќе игра ...

Пред него има еден куп капитени Гатузо, Амброзини ...

Пред него има еден куп капитени Гатузо, Амброзини ...
Абе Амброзини и капитенска лента тоа не сваќам .... !???
При Неста,Гатузо,Пирло,Сидорф - Амброзини !?

Абе Амброзини и капитенска лента тоа не сваќам .... !???
При Неста,Гатузо,Пирло,Сидорф - Амброзини !?

Наградно прашање за Миланез. Кој ви беше капитен последниот меч?

Како не сфаќаш бе Миланез, види од кога игра Амброзини за Милан и ќе сфатиш.

а Гатузо , Пирло и Неста

а Гатузо , Пирло и Неста

Ај да те образовам малку за милан. Значи од ко знам за Ац. Милан Амброзини игра таму. Еве ти кај играл

1992-1995 Cesena 025 0(1)
1995- A.C. Milan 196 (17)
1997-1998 → Vicenza (loan) 027 0(1) http://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Cesenahttp://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Milan

А Пирло Гатузо и НЕста се дојдени отприлика околу 2000 година
Како шо можиш да пресметаш во твојот омилен клуб само Малдини (23) (ова е рекорд шо некој во блиска иднина неможи да го сруши) има појќе играно од Амброзини (12).

Абе од вакви навивачи.......Амброзини ехеее кај нема играно во Милан и за репрезентација

sto ocekuvate vo ovaa sezona.dali so lesen zdreb sakate da stignete do finale.od koga gledam fudbal milan e najslabiot dosega.ne gledam idnina nitu vo naredni 3godini

Кога не разбираш не кажувај приказни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom