Фан клуб: Плачковица

• Креатор на темата Креатор на темата OrrCee
  • Време на започнување Време на започнување
Ние се наоѓаме на петтата позиција. Први се Осогово, после Тиверија, Рудар, Карбинци па ние. Само Осогово има повеќе бодови, другите ни бегаат за 2-3 бода.

Абре оти не сватите оти тиверија се први а ние сме зад нив и во среда играме со нив. Имам другари што играт во Плачковица, тие кажуваат

Јас па мислеех дома играме, ојдех накај стадионо гледам никој нема. xDDD

Против екипа во кој најстариот фудбалер беше 19 години, двајца по 17 и другите од 13-16 години, кој немаат право на настап, но настапуваат на туѓи легитимации... :wink:

Поради неколку причини 8 души кој се стандардни во првиот состав на Овче Поле не настапија денеска... па така Плачковица сигурно си победи денеска во Свети Николе, без никакви повреди, грубости, картони, пцуење, тепање итн итн... :helou:

0-5 и судијата ја прекина после 15-20 минути во вториот дел пошто ако оставеше до крај ке ги згазевме :smir:

0-5 и судијата ја прекина после 15-20 минути во вториот дел пошто ако оставеше до крај ке ги згазевме :smir:

0-4 заврши бе батка, не 0-5... си играл, а не го знаеш резултатот...

И не пишувај глупости, и да е скратил судијата тоа е било не повише од 5-6 минути, што е нормално во трета лига кога е големо водството на некоја екипа... и не се пали одма, игравте со деца од 14-15 години што немаат право да играат за кадети, а не пак за во првата екипа :kesa:

0-4 заврши бе батка, не 0-5... си играл, а не го знаеш резултатот...

И не пишувај глупости, и да е скратил судијата тоа е било не повише од 5-6 минути, што е нормално во трета лига кога е големо водството на некоја екипа... и не се пали одма, игравте со деца од 14-15 години што немаат право да играат за кадети, а не пак за во првата екипа :kesa:

Брат мене не ме интересира со колкави сме играле а тоа дека прекина најмалку 15 минути од натпреварот можам да се кладам на животот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom