Приватни WoW сервери

Член од
31 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
3
Јас играв пред еден месец на приватни сервери играм зул аман се викасе серверот worldofchris многу топ сервер е а сега играм на blizzard ептен се осеца разликата знаци од прва до последна инстанца можеш да идеш има нон стоп луѓе за играње ептен е топ поз...

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Не,работата била во тоа што сакале да го преместат сајтот на некој нов сервер па работеле моментално и е офлајн.Така да добивме известување на игра дека за брзо ќе се средело плус се работело на некој упдејт што и да е.
Тоа е значи, гледам во последно време нон-стоп паѓа серверов. На живци иде :)

С

сашенко

Гостин
Абе луѓе знаете какоа да го конвертирам мојот neverendles акаунт во battle.net акаунт?Неможам да го играм мојот акаунт а нз како да го конвертирам зашто пишува на серверот дека сите треба да се конвертираат во battle.net акаунти.и кога се логирам ми вика ubable to validate game version.Ај пишете ако знаете....фала.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Абе луѓе знаете какоа да го конвертирам мојот neverendles акаунт во battle.net акаунт?Неможам да го играм мојот акаунт а нз како да го конвертирам зашто пишува на серверот дека сите треба да се конвертираат во battle.net акаунти.и кога се логирам ми вика ubable to validate game version.Ај пишете ако знаете....фала.
odi na za US ili za EU kreiraj akaunt free e razgledaj vo ocpiite imas add game i so userot i passwordot ke ja stavis

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
Тоа е значи, гледам во последно време нон-стоп паѓа серверов. На живци иде :)
Eve ti stranica od Art Of Chaos pvp guild i pve ti e ama moras po pat na aplikacija da se zaclenish,inaku Makedonci ima eden kup ke gi naucish naskoro...a Makedonski guild ne go biva veruvaj...taka da ja ti go preporachuvam ovoj Art Of Chaos ili Meet Your Makers.Eve ti link od Art Of Chaos registriraj se i popolni aplikacija...ostavimi msn po mozhnost vo PP da ti pomognam okolu toa.Pozdrav

http://artofchaos.ipbfree.com/index.php

А да ќе заборавев еве го привремениот сајт на меџик за што и како се поправа,се работи на багови па потоа следува нова ревизија па тек понатаму да се глеа за улдуар :

http://logon.magic-wow.com/changelog.txt

С

сашенко

Гостин
Ај на neverendles ако има некој македонски гилд кажете ми некој играч од таму да го прашам за да ме покани и мене или ако сте некои од вас таму пишете(поканете) AXLROSE ина4е јас бев прво во imortal templars едно време па пробав сма да напраам еден ама никој не ми потпиша и се откажа одма и сретна едни од бугарија и они ме поканија о еден не ми текнуа како се вика ама не е бугарско името можеби и не е бугарски гилд.Поканете!!!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
http://www.wowbeez.com/?drgn=1

Јас почнав пред 2-3 дена на овој, може да влезете да напраиме еден македонски гилд и да си "пуцкаме". Како што видов до сеа нема многу Македонци или па можда ја не сум сретнал. :)

*Ако ве интересира нешто поише обратете се на профил или пп. ;)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
http://www.wowbeez.com/?drgn=1

Јас почнав пред 2-3 дена на овој, може да влезете да напраиме еден македонски гилд и да си "пуцкаме". Како што видов до сеа нема многу Македонци или па можда ја не сум сретнал. :)

*Ако ве интересира нешто поише обратете се на профил или пп. ;)
Само што креирав напрајв хорда б-елф мејџ Taliel сум пишан најдиме.Позз

дај ми сајт за account,
кој patch да симнам,
и realmlist
Xорда сме барај не на Magic-Wow сервер

Treygar - paladin
Travian - undead rogue
Lorael - b-elf warlock na eden od niv sekako sum onlajn deneska.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дај кажете како, шо, да се регистрирам на пиратски сервер, како да играм (да спуштам ја играта) итн. :) Пожелно е да имат македонци :)

ps. Нов сум:)

Kajgana Shop

На врв Bottom