Приватни WoW сервери

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
site istanci se otvoreni i skriptuvani bez bagovi na magic wow ?
Amd wow , со скриптирани инстанци е, ама со кастм геар е така да можеш со 2-3ца да си чистите ако имаш добра опрема се разбира, работат сите магии, и моментално се работи .. ама ти викам малце од почеток е лош дур разбереш што како се случува и што да правиш ... 75 инстант имаш ..

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
јас играм на Neverendless ама ептен багови има, играм варлок блод елф а петовите не ми работат.Има некој предлог за понебагиран сервер:smir:

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
јас играм на Neverendless ама ептен багови има, играм варлок блод елф а петовите не ми работат.Има некој предлог за понебагиран сервер:smir:
Magic-wow ima pomalku bagovi i rabotat skoro site instacni i BGs

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
remnantsofchasos.com

Најдобриот PvP сервер според мене. ^^

8A

2 + 2 = 5
Член од
15 јануари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
11
Јас на 3.1.3 играм на Omegawow малку багови и добар е серверот.
42 Mage

С

сашенко

Гостин
wowlegacy[dot]net

Проверете :)

wow legacy е супер.Имам играно таму.Само ме нервира тоа што нема телепортери како на Neverendles.На Neverendles играм поодамна и ми се свиѓа многу.Плус тоа има многу играчи на неверендлес така да кога идеш во инстанца можеш да бираш колку сакаш.Само има и доста багови во последно време.Не играв 2 месеца на Neverendles и еве сега гледам дека неможам ни talent points да си наместам хаха многу се изнервирав.Не работи ни тоа.Многу багови има во последно време.Ина4е играм на Neverendles зашто таму почнав прв пат и имам 2 добри паладина таму на различни акаунта.Еден ретри и еден холи(мерак ми праи) и затоа играм тука.Само не знам дали има други македонци на Neverendles да направиме некој наш GUILD и да играме заедено...Јас сум моментално во imortal templars tamu.Ако има некој нека се јави.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
wow legacy е супер.Имам играно таму.Само ме нервира тоа што нема телепортери како на Neverendles.На Neverendles играм поодамна и ми се свиѓа многу.Плус тоа има многу играчи на неверендлес така да кога идеш во инстанца можеш да бираш колку сакаш.Само има и доста багови во последно време.Не играв 2 месеца на Neverendles и еве сега гледам дека неможам ни talent points да си наместам хаха многу се изнервирав.Не работи ни тоа.Многу багови има во последно време.Ина4е играм на Neverendles зашто таму почнав прв пат и имам 2 добри паладина таму на различни акаунта.Еден ретри и еден холи(мерак ми праи) и затоа играм тука.Само не знам дали има други македонци на Neverendles да направиме некој наш GUILD и да играме заедено...Јас сум моментално во imortal templars tamu.Ако има некој нека се јави.
Немаш поима колку македонци има на Neverendles.Или барем имаше до пред некое време.Сега не знам, ама до пред месец дена јас познавам минимум 10тина што играа.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
Немаш поима колку македонци има на Neverendles.Или барем имаше до пред некое време.Сега не знам, ама до пред месец дена јас познавам минимум 10тина што играа.
Па ако веќе има оставими контакт од мсн по ПП и ќе ти кажам што и како за WoWMagic.Имено од овој што го пишав сервер немаш поарен,сите од Legion i Crack бивши scape играчи се таму,едноставно врие Македонци,Срби,Хрвати,Бугари итн да не набројувам а богами и Американци и Јужноамериканци или Мексиканци :tv:.Значи популацијата е некаде скоро 4.500 онлине минимум а немаш лаг ни багови сите класи се поправени како инстанци,единствено нешто што ме нервира последно време е одолговлечувањето на Улдуар,сеуште се зафатени девелоперите со некои бугови на класите и Нахрамас па сеуште не ни почнале да ја скриптираат ама кај и да е се спрема за набрзина исто како и најновите БГ Strand of The Ancients итн.

magic-wow е топ, има баеѓи играчи, јас играм на него Undead Warlock сум, на почеток, негде 12-13 левел. Сеа многу ми се спие за да играм, така да одам да спијам. Ајт поз :)
Значи вака,јас сум хорда и играм 3 карактери најмногу сум на рогуе во Танарис се тепам со едни Руси и со Паладинот ако копам во Storm Peaks или пак ако сум 2 vs 2 или BG.Како и да е ќе ти ги оставам тебе и на другите да ме најдите на серверот па и да ве примиме во Македонскиот гилд....моментално не има преку 150 ем тоа активни Македонци.

Treygar - b-elf paladin i officer na makedonskiot guild Lord Of The Rings
Lorael - b-elf warlock member vo makedonskiot guild
Travian - undead rogue chlen na Amerikanski pvp guild Art Of Chaos

Ајде побарајте ме па се глеаме во игра.

Член од
30 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Igram an alphawow! TBC 2.4.3 :) Super e serverot skoro site bosovi se skripted nema mn bagovi:)

Член од
24 мај 2007
Мислења
78
Поени од реакции
7
magicwow.....играм на WOWmagic mid rate серверот......дај кажете име на карактер....неможам за лек македонец да најдам :tapp:....гилд мкд има ,нема.......
името на карактерот е Almeck/horde/undead mage/.....дајте да влезам во МКД гилд....и со е работава со се серверите паднати + и страната од магиц не работи:toe:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
magicwow.....играм на WOWmagic mid rate серверот......дај кажете име на карактер....неможам за лек македонец да најдам :tapp:....гилд мкд има ,нема.......
името на карактерот е Almeck/horde/undead mage/.....дајте да влезам во МКД гилд....и со е работава со се серверите паднати + и страната од магиц не работи:toe:
Моментално страницата ја преместуваат на друг сервер така да кај и да е ќе се крени се прави некој упдејт исто и со серверите,така да кај и да е очекувај да се кренат.Моментално сум слободен денеска така да побарај ме под име Lorael,Travian ili Treygar па ќе те внесам во гуилд Македонски.:helou:

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Do site igraci na Magic-wow!!!
So se slucuva so stranata na magic???
Poso ima eden server WOWblz koj ima ista strana kako Magic i vika deka site spells i instance rabotat.
Dali WOWBLZZ=MAGIC-WOW?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
Do site igraci na Magic-wow!!!
So se slucuva so stranata na magic???
Poso ima eden server WOWblz koj ima ista strana kako Magic i vika deka site spells i instance rabotat.
Dali WOWBLZZ=MAGIC-WOW?
Не,работата била во тоа што сакале да го преместат сајтот на некој нов сервер па работеле моментално и е офлајн.Така да добивме известување на игра дека за брзо ќе се средело плус се работело на некој упдејт што и да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom