Немаш поима колку македонци има на Neverendles.Или барем имаше до пред некое време.Сега не знам, ама до пред месец дена јас познавам минимум 10тина што играа.
Па ако веќе има оставими контакт од мсн по ПП и ќе ти кажам што и како за WoWMagic.Имено од овој што го пишав сервер немаш поарен,сите од Legion i Crack бивши scape играчи се таму,едноставно врие Македонци,Срби,Хрвати,Бугари итн да не набројувам а богами и Американци и Јужноамериканци или Мексиканци :tv:.Значи популацијата е некаде скоро 4.500 онлине минимум а немаш лаг ни багови сите класи се поправени како инстанци,единствено нешто што ме нервира последно време е одолговлечувањето на Улдуар,сеуште се зафатени девелоперите со некои бугови на класите и Нахрамас па сеуште не ни почнале да ја скриптираат ама кај и да е се спрема за набрзина исто како и најновите БГ Strand of The Ancients итн.
magic-wow е топ, има баеѓи играчи, јас играм на него Undead Warlock сум, на почеток, негде 12-13 левел. Сеа многу ми се спие за да играм, така да одам да спијам. Ајт поз
Значи вака,јас сум хорда и играм 3 карактери најмногу сум на рогуе во Танарис се тепам со едни Руси и со Паладинот ако копам во Storm Peaks или пак ако сум 2 vs 2 или BG.Како и да е ќе ти ги оставам тебе и на другите да ме најдите на серверот па и да ве примиме во Македонскиот гилд....моментално не има преку 150 ем тоа активни Македонци.
Treygar - b-elf paladin i officer na makedonskiot guild Lord Of The Rings
Lorael - b-elf warlock member vo makedonskiot guild
Travian - undead rogue chlen na Amerikanski pvp guild Art Of Chaos
Ајде побарајте ме па се глеаме во игра.