Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
гејлада се крие позади него .. пара се крие .. работи за лични интереси ... и фура антимакедонска пропаганда :toe:

гејлада се крие позади него .. пара се крие .. работи за лични интереси ... и фура антимакедонска пропаганда :toe:

Не, ти не ме разбра. Се прашувам што се крие во неговата самоувереност? Дали можеби знае (уште сега) дека е во право?

Јингјанг.. дај ти се молам :helou:

Па не те читаат деца за да им протураш вакви смешки.

Не знам.... мене искрено Геровски ми изгледа единствено како противник на политиката која ја водат властите, а не како антимакедонска. Како на секој “удар“ на владата, тој возвраќа со “контра-удар“.

Малку е и арогантен... ама малку, но мене ме замислува, што всушност се крие во неговата арогантност? Да не случајно испадне на крај (не само за темава, туку општо за неговите ставови): Ај толд ју соу!!!

Абе владата ако сака од г... подолу нека ја прави. Нека не се прави паметен да кажува кој е Македонец, а кој е Македоноид и како во преговорите со Грција немаме црвена линија...

Не, ти не ме разбра. Се прашувам што се крие во неговата самоувереност? Дали можеби знае (уште сега) дека е во право?

еве па да ти кажам ...
пара се крие ... гејлада се крие позади неговата самоувереност ..
а ти ако си будала веруј му ... или подржувај го ...
па не глеаш ли каква антимакедонска пропаганда шири ..
не само по влада ... да не речеш ете влада бранам ...
не глеаш ли по се што е Македонска Култура плука ... да му се плукнам у неписмениот ..

ajde ako sakas pojasni za sto stanuva zbor koga mislis deka moze uste sega znae deka e vo pravo.

Абе владата ако сака од г... подолу нека ја прави. Нека не се прави паметен да кажува кој е Македонец, а кој е Македоноид и како во преговорите со Грција немаме црвена линија...

:smir::aplauz: Исто мислам.

Zarem Makedonoidite ne bese prezentirano na MTV ,Gero samo se posluzi so recnikot na dokumentarecot.Ako vladata platila za toj dokumentarec .Gero samo citira ne izmisli topla voda.

Јадниот Гејо - тој е комплетно невинашче.
Тој само го слушнал терминот во документарецот на МТВ и после од тој термин преку неговите јавни настапи создаде категорија на граѓани во Македонија, Бугарија, Грција и Албанија кои ако се чувствуваат македонци (антички и славјански) - уствари биле македоноиди.
БЉААААК

во политиката едно се знае.......дека никогаш не се знае:helou:

во политиката едно се знае.......дека никогаш не се знае:helou:

Не знам.... Британците знаат во колку часот, во кој ден, по 2 години од денес ќе оди кралицата на ручек со не знам кој...

Не знам.... Британците знаат во колку часот, во кој ден, по 2 години од денес ќе оди кралицата на ручек со не знам кој...

А ти живееш во Англија или?? Абе Македонија е ова.

А кој може да каже дека Кокино не е тркалце во пропагандната машинерија на Пастирот?

Секако дека годи да мислиме дека имаме најстара опсерваторија на светот и супер доколку е тоа поткрепено со факти, но замислете ја бламажата ако се испостави дека се работи за измама...

Самокритичноста е доблест. Ниту една вистина не е апсолутна и се подлежи на преиспитување. ДПМНЕ-овци, отворете си ги умовите, само внимавајте да не ве здоболи...

:tapp:

Да, бе. Само сега што не знаат кој ќе им биде премиер, дали некој ќе се нафати да ја земе земјата со катастрофа економија. Само што не знаат како следните генерации ќе плаќаат за задолженоста на нивната држава.... Се знаат во Англија. Тука сме тапа, така?

А кој може да каже дека Кокино не е тркалце во пропагандната машинерија на Пастирот?

Секако дека годи да мислиме дека имаме најстара опсерваторија на светот и супер доколку е тоа поткрепено со факти, но замислете ја бламажата ако се испостави дека се работи за измама...

Самокритичноста е доблест. Ниту една вистина не е апсолутна и се подлежи на преиспитување. ДПМНЕ-овци, отворете си ги умовите, само внимавајте да не ве здоболи...

:tapp:

Ако е вистина - тогаш е апсолутна (провери си ги поимите).

А за тоа дека Грујо поради пропаганда го "ИЗМИСЛИЛ" Кокино навистина не знам што да кажам. Можеби ги измислија и чашите со сонцето што ги најдоа во Охрид, кочијата... Слично како што некои велат дека Тито не измислил во 1945. Браво за резонот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom