Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гејлада се крие позади него .. пара се крие .. работи за лични интереси ... и фура антимакедонска пропаганда![]()
Не знам.... мене искрено Геровски ми изгледа единствено како противник на политиката која ја водат властите, а не како антимакедонска. Како на секој “удар“ на владата, тој возвраќа со “контра-удар“.
Малку е и арогантен... ама малку, но мене ме замислува, што всушност се крие во неговата арогантност? Да не случајно испадне на крај (не само за темава, туку општо за неговите ставови): Ај толд ју соу!!!
Не, ти не ме разбра. Се прашувам што се крие во неговата самоувереност? Дали можеби знае (уште сега) дека е во право?
Не, ти не ме разбра. Се прашувам што се крие во неговата самоувереност? Дали можеби знае (уште сега) дека е во право?
Абе владата ако сака од г... подолу нека ја прави. Нека не се прави паметен да кажува кој е Македонец, а кој е Македоноид и како во преговорите со Грција немаме црвена линија...
:smir:Исто мислам.
Zarem Makedonoidite ne bese prezentirano na MTV ,Gero samo se posluzi so recnikot na dokumentarecot.Ako vladata platila za toj dokumentarec .Gero samo citira ne izmisli topla voda.
во политиката едно се знае.......дека никогаш не се знае:helou:
Не знам.... Британците знаат во колку часот, во кој ден, по 2 години од денес ќе оди кралицата на ручек со не знам кој...
Не знам.... Британците знаат во колку часот, во кој ден, по 2 години од денес ќе оди кралицата на ручек со не знам кој...
А кој може да каже дека Кокино не е тркалце во пропагандната машинерија на Пастирот?
Секако дека годи да мислиме дека имаме најстара опсерваторија на светот и супер доколку е тоа поткрепено со факти, но замислете ја бламажата ако се испостави дека се работи за измама...
Самокритичноста е доблест. Ниту една вистина не е апсолутна и се подлежи на преиспитување. ДПМНЕ-овци, отворете си ги умовите, само внимавајте да не ве здоболи...
![]()