Piters
Collector
тој преку наводен обид за дскредитација на твојот став, тој всушност се обидува преку повикување ``а шо прајме со другите предавници`` сака да ја дефукусира основата на темата.
зујачите против сегашната власт се амнестирани во неговите очи бидејќи во моментот и служат на повисоката цел `` континуираност во обиди за рушење на истата`` без разлика дали во борбата против власта ќе настрада државата.
многу блиско со еден лајт мотив на еден папа, ако не владеам јас, тогаш ни Македонија не мора да постои
П:С:и да додадам, кога правдата затајува судија сум јас.
страшна работа сте сите патриоти.. да ве собере човек ке се разбгате како зајци...
Незнам на кој јазик да ви преведам.. на кое ниво да се спуштам за да можете да ме разберете..
1. ЈАС го критикувам ГЕРО.. и 3 пати постирав што мислам за него..
2. Има институции, кои се сите во рацете на владеачката партија ДПМНЕ. од раузнување до МВР, управа за приоди.. итн..
3. Повикот на ЛИНЧ е нај контрапродуктивен за себе самите, Македонија и сите Граѓани..
4. Напишав и предлози како ИНТЕЛЕГЕНТНО тоа се решава.. Институционално.. не со копиљаци со пиштолчиња, и со тепање на деца пред плоштад. (јунаци)
5. Македонија е замја во кои живеат и други, и на ја делат ВИЗИЈАТА за врачање на македонија во среден век..
Мене ми е СКУРЧЕНО од квази патриоти, кои како и партијата лечат фрустрации и се кријат позади Имиња на и ликови од нашата историја, и со тоа го покажуваат своето ниво на Партиотизам..
Ако сте прави ПАТРИОТИ, прво ќе си се пресметате со Правите Предавници.
Навистина сте патетични//