Ш Т Е Т Н И К
Досадија
- Член од
- 18 февруари 2008
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 25
Закон се свака му част ... Пред некое време требаше да праиме свирка заедно али нешто не испадна ко шо треба се надевам дека ќе имаме наредна прилика со нив
Лелееее блазе си ти еј, многу ги сакам, срцињааа сеее најубафки. Сите песни им се убави, ама Жонга Монга им е најубаваааа Исто така многу интересни настапи имаат...Не знаев дека Пазарна Инспекција станале толку познати низ земјава. Значи која чест ја имав да пием кафе заедно со бубњарот на пазарна пред некој ден, па уште и он ми го напрае кафето :icon_cool
Него, ми беше интересна Јајо, али немам ништо друго чуено нивно после неа.
Жонга Монгаааа леле ако ја имаш плс прати ми ја плсЛелееее блазе си ти еј, многу ги сакам, срцињааа сеее најубафки. Сите песни им се убави, ама Жонга Монга им е најубаваааа Исто така многу интересни настапи имаат...
Нели е најубава, нелииии? Адни ме на ем-се-енче ќе ти ја пратам.Жонга Монгаааа леле ако ја имаш плс прати ми ја плс
Пазарна Инспекција закон :wink:
Hehe леле фала најмн. срце сииии :smir:Нели е најубава, нелииии? Адни ме на ем-се-енче ќе ти ја пратам.
Ја имам и Мие металците, многу добра песна, ако има некој од каде нека ја преслуша, песната владее!!