Кујната на Иванов --> 160.000 евра

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да,само да биде од Македонски камен,а не од Босански како што нарача Пенов за Скопскиот плоштад,додека беше градоначалник.:smir:
Ма ќе ги ставиме и огрлиците на Стевче Јакимовски за осми март:smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ма ќе ги ставиме и огрлиците на Стевче Јакимовски за осми март:smir:
Остај,и тие беа Сфарофски кристал,значи увозни и не беа од Стевче туку од Владо Димов,колку што се сеќавам.Од Стевче беше Катлановскиот центар за бездомници,на чија сметка многу убаво живееше дотичниот.:toe:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Остај,и тие беа Сфарофски кристал,значи увозни и не беа од Стевче туку од Владо Димов,колку што се сеќавам.Од Стевче беше Катлановскиот центар за бездомници,на чија сметка многу убаво живееше дотичниот.:toe:
Ако најдеме еден со чист газ јас фараон ќе го направам:vozbud:и ќе учествувам во изградбата на пирамидата со сопствени раце.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
малце се 160 000 Евра нишо тапа мојата вреди повеќе :drk:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ако најдеме еден со чист газ јас фараон ќе го направам:vozbud:и ќе учествувам во изградбата на пирамидата со сопствени раце.
Не заборавај дека треба да употребиш и по некоја нога,оти “газовите“ не се палат веќе само на раце.:smir:

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
хехе

Да,само да биде од Македонски камен,а не од Босански како што нарача Пенов за Скопскиот плоштад,додека беше градоначалник.:smir:
абе џабе вртиш само, Фрчко купувал слики, Пенов не знам што.
Фрчко купил слики со свои пари, не буџетски.
Но не е важно тоа, темата е кујната на Иванов €160000

F

FallenHypaspist

Гостин
Не се расправјајте тука...ова е тема наменета за концентрирање на комуњари...боље сите овдека да се,него да уништуваат дрѕги теми...:helou::smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
абе џабе вртиш само, Фрчко купувал слику, Пенов не знам што.
Фрчко купил слики со свои пари, не буџетски.
Но не е важно тоа, темата е кујната на Иванов €160000
Фрчко купи и сат Картие за брат му со мои пари,а не со свои,добро сега зеде и по некој коњ и Рејбан наочари,ама тоа и не ви оди во прилог па затоа малку го подзаборавивте.:smir:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Фрчко купи и сат Картие за брат му со мои пари,а не со свои,добро сега зеде и по некој коњ и Рејбан наочари,ама тоа и не ви оди во прилог па затоа малку го подзаборавивте.:smir:
Sram da mu e:) kolku kostase? aj podseti ne

H

HITCH

Гостин
Мене ме интересира дали Претседателот носи поткошула во зима :pos2: Која глупост се научивте и само кажувате ова е толку она е онолку АЛО!!!!!! Тоа нема да си го земе ќе остане за следниот!!! Ова новинариве ни курс немаат завршено. Патем мојата кујна е 55 м2 и вреди неколку илјади евра нова е со некои инокс апаратчиња е сега бујрум пишете и за мене по весници каква кујна сум имала :pos2::pos2::pos2:

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
Богатите се богати не затоа што се паметни туку зашто има будали околу нив ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене ме интересира дали Претседателот носи поткошула во зима :pos2: Која глупост се научивте и само кажувате ова е толку она е онолку АЛО!!!!!! Тоа нема да си го земе ќе остане за следниот!!! Ова новинариве ни курс немаат завршено. Патем мојата кујна е 55 м2 и вреди неколку илјади евра нова е со некои инокс апаратчиња е сега бујрум пишете и за мене по весници каква кујна сум имала :pos2::pos2::pos2:
Кога твојата кујна ќе ја купиш од мои пари ќе рикам,а не да пишам само:smir:

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Треба да пишат и колку коштаат само сатовите на папава и неговиот екс претседатески кандидат...па може да се направи некоја компарација, чисто онака за сподеба.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
иронија и сарказам...од геро шо ќе научи полтрончево соросоидно
Прибидејќи нејќум да бидам ко тебе и да те навредам ќе се цитирам.
Да беше темава за Бранко имаше матер да му ебите...
Ама пошо е за Џолета... :pipi::pipi::pipi:

Ко шо би рекол Фрчко - јебала ве објективност
И да, би те замолил кога ме цитираш да одговараш со текст и речник кој одговара на твојата возраст.
Фала, пријатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom