Кујната на Иванов --> 160.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Да,само да биде од Македонски камен,а не од Босански како што нарача Пенов за Скопскиот плоштад,додека беше градоначалник.:smir:

Ма ќе ги ставиме и огрлиците на Стевче Јакимовски за осми март:smir:

Ма ќе ги ставиме и огрлиците на Стевче Јакимовски за осми март:smir:

Остај,и тие беа Сфарофски кристал,значи увозни и не беа од Стевче туку од Владо Димов,колку што се сеќавам.Од Стевче беше Катлановскиот центар за бездомници,на чија сметка многу убаво живееше дотичниот.:toe:

Остај,и тие беа Сфарофски кристал,значи увозни и не беа од Стевче туку од Владо Димов,колку што се сеќавам.Од Стевче беше Катлановскиот центар за бездомници,на чија сметка многу убаво живееше дотичниот.:toe:

Ако најдеме еден со чист газ јас фараон ќе го направам:vozbud:и ќе учествувам во изградбата на пирамидата со сопствени раце.

Ако најдеме еден со чист газ јас фараон ќе го направам:vozbud:и ќе учествувам во изградбата на пирамидата со сопствени раце.

Не заборавај дека треба да употребиш и по некоја нога,оти “газовите“ не се палат веќе само на раце.:smir:

хехе

Да,само да биде од Македонски камен,а не од Босански како што нарача Пенов за Скопскиот плоштад,додека беше градоначалник.:smir:

абе џабе вртиш само, Фрчко купувал слики, Пенов не знам што.
Фрчко купил слики со свои пари, не буџетски.
Но не е важно тоа, темата е кујната на Иванов €160000

Не се расправјајте тука...ова е тема наменета за концентрирање на комуњари...боље сите овдека да се,него да уништуваат дрѕги теми...:helou::smir:

абе џабе вртиш само, Фрчко купувал слику, Пенов не знам што.
Фрчко купил слики со свои пари, не буџетски.
Но не е важно тоа, темата е кујната на Иванов €160000

Фрчко купи и сат Картие за брат му со мои пари,а не со свои,добро сега зеде и по некој коњ и Рејбан наочари,ама тоа и не ви оди во прилог па затоа малку го подзаборавивте.:smir:

Фрчко купи и сат Картие за брат му со мои пари,а не со свои,добро сега зеде и по некој коњ и Рејбан наочари,ама тоа и не ви оди во прилог па затоа малку го подзаборавивте.:smir:

Sram da mu e:) kolku kostase? aj podseti ne

Мене ме интересира дали Претседателот носи поткошула во зима :pos2: Која глупост се научивте и само кажувате ова е толку она е онолку АЛО!!!!!! Тоа нема да си го земе ќе остане за следниот!!! Ова новинариве ни курс немаат завршено. Патем мојата кујна е 55 м2 и вреди неколку илјади евра нова е со некои инокс апаратчиња е сега бујрум пишете и за мене по весници каква кујна сум имала :pos2::pos2::pos2:

Богатите се богати не затоа што се паметни туку зашто има будали околу нив ;)

Еве ја кујната[/quot]

attachment.php

Дајте ми ја мене кујнава на 3 дена, роѓена мајка нема да ја препознае :pos2:

Мене ме интересира дали Претседателот носи поткошула во зима :pos2: Која глупост се научивте и само кажувате ова е толку она е онолку АЛО!!!!!! Тоа нема да си го земе ќе остане за следниот!!! Ова новинариве ни курс немаат завршено. Патем мојата кујна е 55 м2 и вреди неколку илјади евра нова е со некои инокс апаратчиња е сега бујрум пишете и за мене по весници каква кујна сум имала :pos2::pos2::pos2:

Кога твојата кујна ќе ја купиш од мои пари ќе рикам,а не да пишам само:smir:

Треба да пишат и колку коштаат само сатовите на папава и неговиот екс претседатески кандидат...па може да се направи некоја компарација, чисто онака за сподеба.

иронија и сарказам...од геро шо ќе научи полтрончево соросоидно
Прибидејќи нејќум да бидам ко тебе и да те навредам ќе се цитирам.
Да беше темава за Бранко имаше матер да му ебите...
Ама пошо е за Џолета... :pipi::pipi::pipi:

Ко шо би рекол Фрчко - јебала ве објективност
И да, би те замолил кога ме цитираш да одговараш со текст и речник кој одговара на твојата возраст.
Фала, пријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom