- Член од
- 19 септември 2007
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 0
lazio-milan 2 :0
lee:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова изгледа на полувреме а на крајотlazio-milan 2 :0
lee:
Abe Milan ke tepa 100% !!!
Kaj Lazio samo Pandev im vredi drugive se trupoi
FORZA MILANN!!!!
Аман бе... зар ќе стане пензионерски клуб Милан?!? Освен тоа се најавува дека и 37 годишниот Перуци има шанси да се повлече од пензија и да застане на голот на Милан.... Ако ова се реализира, честито и официјално сме ПРВИ во европа со најстара актулена екипа....
![]()
Немој ти многу да се плашиш. Тоа што го пишува во весниците се шпекулации. Само следи го примерот како ги зедовме Златан, Суазо, Дрогба, Шевченко, Роналдињо. Уживај си.
И ХОУП СОО ...само едно е очигледно ...потребна е свежа крв... значи млади играчи во Милан... бар 3 млади играчи треба да се доведат во тимот за да има рамнотежа во тимот во корелација младост-старост..
Плус тоа.. мислам дека во тимот играчите како Пирло, Гатузо, Сидорф немаат многу конкуренција и имаат осигурано место во првиот тим... значи кога би се довоеле нови млади играчи со тоа и би имало конкуренција за првиот тим....
П.С. Не знам зошто не добива повеќе минути Горкуф... тоа ме иритира.. докажа голема желба за игра против Селтик..дури мислам дека треба да е во првиот тим....
Не игра Јанкуловски ? тоа значи дека дедо Фавали ќе заземе место...Се во свое време. Треба да излезе Сидорф, па за да влезе Гуркуф. Е сега вечерва нема да игра Јанкуловски, а можно е да не игра и Амброзини. Да се надеваме дека на Гуркуф денес ќе му се даде шанса, и ако му се даде нека ја користи до максимум, за да не се мачи да влегува во игра од клупата.