“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување
Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
не на овие избори мојот глас отиде кај ВМРО....но поради тоа што немам партиска книшка и не сум определен сепак ми стојат опциите отворени....кој ке понуди програма решенија реформи...за тој ке гласам....сега само малце за хорхе шо гласав ама заслужува шанса чист и чесен човек да биде политичар...чекам резултати
Mizi asan da ti baam.. Za malku i ke ti poveruvavme.. :vozbud:

Па нели пушење на јавно место е казниво по закону............:pos2:
HAHAHA kako za kogo.. najdobrite imaat privilegii :pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
vreme e za novi decki!!!!!!!!!
Tочно,секогаш е време за “нови клинци“ кој ќе бидат на чело од опозицијата,по желба на 20тина “кутри жртви на транзицијата“ кој сигурно едвај собрале 100тина илјади евра да платат скапи термини кај една од националните телевизии и по другите пишани медиуми со цел да го одредат лидерот на опозицијата во следниот период.:tapp:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
жал ми е за симпатизери и членови на сдсм...очај , леле кога видов уште и конобарот на конгресот шо носеше вода имаше маица со сдсм реков...џабе е џабе )))), бц првин побра да се распуштат телата на партијата кои требаа да предложат избор за лидер...за потоа да биде избран )))))))))))))))))))))

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
жал ми е за симпатизери и членови на сдсм...очај , леле кога видов уште и конобарот на конгресот шо носеше вода имаше маица со сдсм реков...џабе е џабе )))), бц првин побра да се распуштат телата на партијата кои требаа да предложат избор за лидер...за потоа да биде избран )))))))))))))))))))))

Normano, koga si na sred partisko slucuvanje deka ke te 'obojat' partiski. A kakva maica da nosese? So znameto na USA?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Со оглед на тоа дека најголемиот дел од симпатизерите на СДС се почитувачи на ликот и делото на Јосип Броз, мислам дека начинот на владеење на Бранко сосема им одговара...

Normano, koga si na sred partisko slucuvanje deka ke te 'obojat' partiski. A kakva maica da nosese? So znameto na USA?

Не бе со слика од Б.Ц.
Незнам само зошто на логото го нема неговиот лик...

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
бела кошула...обично.

едно време си реков дали со водата носи и фискална????? акакакакакка

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
E aj vie ko popametni od mene, kazete mi kako izgleda kongres na VMRO? Cii maici se nosat? I so k** ima vrska kelnerot?

Arno tie si napravija kongres, arno go stavija Branko za predsedatel, nego temava e za toa sto nekoi 'otpor' pravele na toa :)) Sedi madro, isto ko nekoj da mi pravi mene otpor oti sum kupila za doma zelen, a ne crven trosed. :pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе слично на овие од “ОТПОРОТ“,само им фалеше Рене од Ало,ало.:smir:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Na pola narod mu dadoa maici privezoci kapcinja i oni najdoa da zborat za ikonografijata na SDSM.
Bog da cuva.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе слично на овие од “ОТПОРОТ“,само им фалеше Рене од Ало,ало.:smir:

Ајјј,сум ја погрешил сликава бе,требаше оваа:

M

MKEUpatriot

Гостин
Тој лидер е гробарот на Македонија по 8 септември 1991 најмрачен лик.Се надевам дека нашите брака и сетри од СДСМ ке се освестат и ке го тргнат засекогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom