Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А сакате Европа а???![]()
Ако се вратат сите тие Македонци,албанезите нема веќе да бидат 20% од вкупната популација.
Па пак ке треба да набиваат бројки за да бидат 20%![]()
- ако се вратат од кај што дошле ке има нова криза на кавказ.ерменија ке се распадне море еј.A sto ako se vratat i site Albanezi?! Pak isto ke bide.
A sto ako se vratat i site Albanezi?! Pak isto ke bide.
Бетончо, тие планинчуги со кои имале мака турците биле борците на Скендербег со кои што мака виделеа тие веруј се албанци
Дугаѓини и Кастриоти. Кварк имаше постирано слики![]()
Zborime za 150 i kusur godini pred pogore spomnatite, a Albanci vo toa vreme nemalo...verojatno znaes i sam...![]()
Zborime za 150 i kusur godini pred pogore spomnatite, a Albanci vo toa vreme nemalo...verojatno znaes i sam...![]()
aa mi zboris za vremeto na xhon buzuku togas? Vremeto na Dugaagjinite? Znam be betonco. Ama i tie pa bile albanci.
Demmian. Albancite imaat identitet i nikoj ne im go spori. Nitu se vi dilema dali se slavoalbanci, nitu vo dilema dali se anticki albanci
Дука Ѓино се македонци, бре. Дуко и Ѓино се македонски типични имиња. Што значи на албански Дуко? Да не се Дуковци од Македонија, Украина, Русија... албанци :helou:
И Бузуку не ти е од Македонија.
Ако се погледаат турските пописни документи, до пред 165 години немало шќипетари во Македонија. Згора на тоа, најстариот гроб на шќиптар во Македонија е датиран со 165 години старост, па види колку сте “автохтони“.
Вие и те како имате проблем со идентитетот. Се нарекувате шќиптари, а се правите албанциНикаде нема народ со двојни национални имиња :helou:
Бетончо, тие планинчуги со кои имале мака турците биле борците на Скендербег со кои што мака виделеа тие веруј се албанци
Дугаѓини и Кастриоти. Кварк имаше постирано слики![]()
Nie imame problem so identitetot!!!!
Pa ti ne znaes sto zboruvas be...mene nikoj ne mi rekol deka ne sum ALBANEC,i nikoj ne mi rekol deka ne me priznava...
PS.ALBANIJA vleze vo NATO...a Makedonija zosto ne vleze!!??
:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:
Дука Ѓино се македонци, бре. Дуко и Ѓино се македонски типични имиња. Што значи на албански Дуко? Да не се Дуковци од Македонија, Украина, Русија... албанци :helou:
И Бузуку не ти е од Македонија.
Ако се погледаат турските пописни документи, до пред 165 години немало шќипетари во Македонија. Згора на тоа, најстариот гроб на шќиптар во Македонија е датиран со 165 години старост, па види колку сте “автохтони“.
Вие и те како имате проблем со идентитетот. Се нарекувате шќиптари, а се правите албанциНикаде нема народ со двојни национални имиња :helou:
Барлети не пишува баш така или си ги игнорирал тие делови?
Двојни национални имиња? Суоми, Deutch, Dutch..ти значат нешто тие имиња, или дијапазонот на познавање не ти дозволува?