Велешанец (КАЈГАНЏИЈА!) исчезна во водите на Вардар

Статус
Затворена за нови мислења.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Едно нешто е важно.
Суцо ја обожаваше марихуаната.
А овој бед се случи од лепак.
Да е овде на темава, би се посрал од пцуење на употребата на лепак за вакви цели..
Но незнаев дека му доаѓаат филмови да го земе и тоа...
Лоша процена, лоши околности.

Абе јебеш и живот и се у курац, се препнал чоекот...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Некоја нова информација да не има некој. Мислам дали го нашле и слично????
А вие сите што зборувавте за тоа дека си го заслужил и сите слични срања што ги прочитав само ќе речам алал нека ви е. Ова не е ни време ни место да си играте дрн дрн јариња и да кажувате дали дрогата е штетна и колку е штетна. Еден млад живот згаснал и вие стварно незма што сакате да постигнете со тоа што го кажувате.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
бато бе, зошто...... ?
ах да имам пари има да умрам славно, со кокаин низ цела соба :)

му посакувам да е некаде, било каде и да дише. толку можам. ако еве нешто тоа смени сабајле и до црква ќе отидам свеќа да запалам, да се помолам, да е добар.

глупо е да се осудува поради лепакот, иако погоре малку се нашалив, колку да си разбијам и мачнина самиот себеси од оваа вест. што и да се случило било инцидент.

друго е некој да заврши во некое ќоше со шприц во раката, друго е некој да се лизне кога е под халуционо дејство на лепак, дрога..
не дека може да се спореди, ама колку од нас си го ставиле животот во опасност возејќи пијан? лично јас стотина пати.

сите правиме понекогаш грешки и свесно влегуваме во ризик, а сепак себеси се сметаме за разумни и одговорни. верувам дека тоа е случај и со овој дечко.

и оптимизам! да почекаме да го најдат добар, а не обратното.

ајде бато, диши каде и да си..

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
неможам да се инзачудам на глупостите кои овде ги прочитав
ама и ништо не ме чуди

иако е атеист господ со него нека е
многу од тука ќе ги јади совеста до крајот на животот
пазете шо пишите :jaj::vozbud:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ваш живот,подарен,без никакво покритие. Само вие и никој друг ќе си го искористите најдобро што знаете.
Овоа сега си го кажала и никогаш друг пат!

Ти се додека живееш под покривот на твоите родители,не смееш ни еднаш да ја помислиш оваа мисла....

И не постои тоа "мој е животов што сакам ќе правам"...бидејќи тебе твоите родители те донеле на свет,значи секој твој потег е поврзан со нив....така да ако нешто лошо ти се случи,на твојот родител ќе му биде два пати полошо!!!

Јас ги знам неговите родители и најблиските роднини....сите се душа луѓе...имаат многу работи преживеано во животот,многу стресови и сл...ама и јас самиот ми е страв да помислам како ќе го преживеат овој стрес...

Ние сме му биле другари...и колку и да сакаш и да нејќеш,твојот живот продолжува,бидејќи ти имаш родители кои сакаат своето дете да го гледаат здраво и среќно....но за неговите родители............уф тешко...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Леле бе пријател не знаев дека на тебе ти се случило ова да му се сневиди. Јас не те познавав, но ти ги читав постовите и ќе ти кажам дака ти си сосема ОК човек. Каде и да си се надевам дека ти е добро, ќе ти кажам само дека најдобри се оние луѓе кои што го живеат животот онака како што тие сакаат.

H

HITCH

Гостин
Знам како е да загубиш млад пријател, некој кој многу ти значи, ама од моментот кога ќе се родиме само смртта ни е сигурна. Некој порано, некој подоцна. Се молам за твоите најблиски да можат да најдат барем малку душевен мир, болката е ужасна, загубата е ужасна. Знам дека е тешко, боли, многу боли и никогаш нема да престане да боли, но со тек на време учиме да живееме со таа болка, и многу се надеваме дека душата на починатиот почива во мир. Помирување нема кога се работи за загуба на човеки живот. Уште потешко е кога смртта не е по ред. Цел живот се занимаваме со работи кои и не се толку важни, а она што е најважно го занемаруваме. Зборови за утха нема тоа е ... ебан живот...
Искрено сочувство до сите кои го познавале!!!
ПОЧИВАЈ ВО МИР!!!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Овоа сега си го кажала и никогаш друг пат!

Ти се додека живееш под покривот на твоите родители,не смееш ни еднаш да ја помислиш оваа мисла....

И не постои тоа "мој е животов што сакам ќе правам"...бидејќи тебе твоите родители те донеле на свет,значи секој твој потег е поврзан со нив....така да ако нешто лошо ти се случи,на твојот родител ќе му биде два пати полошо!!!

Јас ги знам неговите родители и најблиските роднини....сите се душа луѓе...имаат многу работи преживеано во животот,многу стресови и сл...ама и јас самиот ми е страв да помислам како ќе го преживеат овој стрес...

Ние сме му биле другари...и колку и да сакаш и да нејќеш,твојот живот продолжува,бидејќи ти имаш родители кои сакаат своето дете да го гледаат здраво и среќно....но за неговите родители............уф тешко...
Не ми беше тоа поентата,мислев на она- некои немаат избор дали да живеат или не,кажано низ трагична иронија. На некои им е скратено правото да живеат на овој свет првенствено. Некои пак целиот животен век го посветуваат на залечување од болестите на 21 век,и секојдневието им се состои од тоа да добијат уште некој месец! А тој прокоцка можеби децении за едно 10 минутно лебдење низ мозочните ќелии. Но џабе е сега се што ќе речеме,така. Не може никој,апсолутно никој сега да му суди.
И не,родителите можат да не контролираат до некоја 14та година,потоа се зависи од нас самите,од никој друг. Фабулос имаше 20ка и нешто веројатно,возраст во која поголемите одлуки околу тоа што и како ќе биде во иднина ги носиш сам со себе,братко.Родителите можат само да те посоветуваат и насочат додека се живи,што е исто така доста важно. Твое е пак дали ќе ги послушаш,ќе го земеш нивното мислење во предвид или не.
Се сложувам со болдираното,и јас лично мислам така но повеќемината ,да не кажам истомисленици како него што се,мислат поинаку.Мој е животот да,никој не го поседува,но се додека живееш под нечиј покрив,живееш од нечиј џеб,полагаш сметки,тука нема дилема.
Не сакам да сум во кожа на родителите.Гневот и тагата по него измешани во едно се катастрофална комбинација. Тие веќе изгубиле дел од себе,прерано :(

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Само толку имам да кажам. Се` друго би било..

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Нема правда. Почивај во мир :(

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА:toe:

D

DeviL_32`

Гостин
Најискрено се расплакав иако не го знам дечкото. Да се надеваме дека е жив! Сепак надежта последна умира

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ц ц ц ц...колку жално. Овака по постовите фин дечко ми стоеше.
Почивај во мир:icon_neut:icon_neut:cry::cry::cry:

KvAzI

Дипломиран Ѓубрар
Член од
3 септември 2007
Мислења
174
Поени од реакции
49
Во овој момент преостанува само да се надеваме дека Fabullous_178 ќе го најдат жив, ќе се логира на форумов, ќе ја најде темава и ќе извлече поука од минатите постови...

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.028
Поени од реакции
435
pocivaj vo mir
samo da go najdat teloto i da se namiri negovata familija

Статус
Затворена за нови мислења.