Велешанец (КАЈГАНЏИЈА!) исчезна во водите на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата аце_шваба
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се сепнав ко прочитав. Се надевам дека ке го пронајдат некаде на брегот жив,искрено се надевам.

Леле не ми се верува, се шокирав кога ми кажаа и кога прочитав...иако се мали шансите се надевам дека негде излегол сам(ако не бил премногу стониран) или дека некој го нашол и го извлекол жив..сепак, трагична е самата оваа вест зошто сите знаеме какви се шансите..
Што му требале вакви глупости бе..:uvo: :nesum:

Се надевам дека ќе го најдат жив и здрав...

Help!
I have done it again...
I have been there many times before..
Hurt again myself today..
And the worst part is that there's no one else to blame...

Сурово е, ни малку безболно и никогаш без причина!
Fucked up!

Разбуди се...
You will. Somewhere, someday! Here...there...

Се надевам дека потрагата ќе заврши успешно.

А ако почнам да зборувам за дрогата и оние што ја употребуваат ќе треба да се искараме, а тоа не е баш најпаметно во моментов.

ставете се малку на место на неговите, или замислете дека на некој од вашите (недај боже, никому) , и ќе сватите дека ов што го пишувате не е ни малку забавно!
Затоа и не коментирам на оваа тема!

Не сакам ни жално да викам ни ништо од тоа, сеуште се надевам дека можда ќе го најдат жив...
И дај прекините веќе еднаш со дискусии за дрогата и дека сам требало да мисли и такви ствари, не сте во него па да знаете која е причината зошто земал.
Не секој зема дргога само колку да проба...
стварно нема смисла ова шо се зборува, барем покажете ако не нешо друго, барем почит.
Премногу претераа некои...

Шо се овие глупости од неколку што ги прочитав бре??? Не било жално, дрогата го уништи, убо му се напрај итн. Имате бре мозок?? Човеков е закон (одбегнувам да напишам беше), појкето сме пробале трева, и тоа не не прави лоши луѓе. Полоши се за мене дволичноста, неискреноста, лицемерието....друго се се решава.
Човечкото око е љубопитно и нормално е да се помине и таква работа. Само треба да се има граница за се.

Трагедија... Не знам, не можам да сфатам како може да сте толку ’’ладни’’... За мене секој постар ми значи сепак нешто...

Ви ебам ретардите.
Кај најдоа да јадат за дрогата, национализам, политика. Идиоти.

Се најдобро до човекот. Се надевам е жив. Не е фер таков ум да замине, а некои си амеби да пишаат по форумов.

Суцот беше синоним за "психоделичните" фрази помегу неговата, нашата екипа во Велес.
Надежта умира последна...
Но, со оглед на фактот дека на тоа место проклетиот Вардат е најширок, најбрз и најдлабок...надежта е изгубена...
Веста за несрекниот случај не порози сите негови блиски пријатели. Суцот беше човек со позитивна аура. Интелегентен и просперитивен дечко. Опсесија му беше да експериментира со "психоделијата". Начинот на кој што замина, беше баш таков!
Неговото оптимистичко присувтво засекогаш ке биде помегу нас...оние кој добто го знаеме, знаеме каква добра личност беше, и ке остане таква засекогаш, за жал само во нашите сеќавања...

Суц, другар... неможам да поверувам во тоа што се случи... ако има нешто после ова... се надевам дека е тоа што си го посакувал! (...плачам....)...поздрав од Дракче!

Не ми се допага начинот на кој што медиумите го прикажаа неговото исченување. Го искористија како реклама за против дрогата! Го зацрнеа неговото име и неговата фамилија! Суцот беше само едно регуларно и ултра интелигентно дете!

...не знаел да плива. Тоа е доволно да се потврди!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom