Велешанец (КАЈГАНЏИЈА!) исчезна во водите на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата аце_шваба
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Првата ПП и зелена репутација на форумов ми беше од него, не ни знаев како да ја приклучам инаку беше во темата во врска со љубовта сакам да ти кажам дека...доста емотивно беше напишано од мене.
Добар човек беше или сеуште е, иако имавме големи несогласувања во неговата најомилена тема.

Добар човек беше
Дај бе не пишувајте вакви работи.
Можно е да е жив.
Има мали шанси, знам, ама сепак да се надеваме на најдоброто..
Па макар и да е повреден, нека е жив..

Не ми се верува:cry:
се надевам дека е жив

:(:(:(
жално....да се надеваме на најдоброто, да го најдат жив :(

Шо и да напишам ќе згрешам,ексик.

Да чекаме на завршница од потрагата со надеж дека ќе се случи нешто добро :smir:

Се согласувам, надежта последна умира :(

Неговиот другар помислил дека глетката која ја видел е халуцинација од лепакот, па не скокнал да му помогне на момчето.
Б.С. изјавил дека на местото каде потонал, ја видел капата која ја носел Љупчо, како плови по водата.
http://forum.kajgana.com/member.php?u=5824
Ебати другарот,ебати,седел и гледал во капата како плови по водата...........Тој не мрднал со газот.

Навистина жалосно за момчето -

Ти ибам све :S . И лепак и живот и вардар. Мн ме фустираа вакви сторие.

Но ја сум оптимиста и се надевам дека ќе го најда. :/

Ебати другарот,ебати,седел и гледал во капата како плови по водата...........Тој не мрднал со газот.

Море не читаш дека биле издрогирани?? И тоа лепак, од кој се халуцинира ненормално.
Се надевам на добро, мада...тешко. Закон чоек..:(

Жално, жално, жално...да се надеваме дека ќе го најдат жив

ако навистина биле здрвени до толку па сметал дека падот што го видел е само уште една халуцинација... ќе немало кој да каже што се случило :S

Се надевам дека ќе го пронајдат жив,го имам видено мислам низ град..тоа прави дрогата идемо даље..

п.с преместете ја темава не е за политика..

Жално е старно. Го знам онака на фаца низ град го имам гледано. Се надевам дека ќе го пронајдат жив.
Ебати и лепак и дрога и се по ред.

abe za greota i se mlado dete ama majkamu go terase da se drogira:nenene:

Нема тука ништо за жалење, ова е класичен пример за тотално несериозен пристап кон животот. Полнолетен човек треба да е самиот свесен за акциите кои ги превзема и последиците кои ќе ги сноси. Да не зборувам за сликата која ја прикажа и идеите кои тој и други поединци ги пропагираа кај младината на форумов. Нема да глумам хуманист или нешто слично, само ќе упатам сочувство до неговото семество.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom