Домазет

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме стегнаа жештиниве и летово полека но сигурно пристигнува па ми текна на една идеја. сакам да се женам и да одам домазет во Охрид. Дотичната Охриѓанка треба да ги исполнува следниве услови:
Да има куќа на три спрата, на првиот спрат да има кафеана, на вториот ќе живееме јас и таа, а третиот ќе го издаваме за туристи. Да има добар автомобил, не мора да биде мерцедес, ама мора седан класа да биде, да ме вози насекаде јас да седам напред на совозачко седиште и секогаш кога ќе застанеме да ми отвора врата. Од поблиски роднини пожелно е брат да нема за да не ми се меша во сермијата. Да биде непушач, висина 180 cm+, тело манекенско ама да не биде анемично слаба да има малку мевце околу бутовите и градите. Ако има некоја таква нека се јави :).

G

GoddessOfRock

Гостин
Ме стегнаа жештиниве и летово полека но сигурно пристигнува па ми текна на една идеја. сакам да се женам и да одам домазет во Охрид. Дотичната Охриѓанка треба да ги исполнува следниве услови:
Да има куќа на три спрата, на првиот спрат да има кафеана, на вториот ќе живееме јас и таа, а третиот ќе го издаваме за туристи. Да има добар автомобил, не мора да биде мерцедес, ама мора седан класа да биде, да ме вози насекаде јас да седам напред на совозачко седиште и секогаш кога ќе застанеме да ми отвора врата. Од поблиски роднини пожелно е брат да нема за да не ми се меша во сермијата. Да биде непушач, висина 180 cm+, тело манекенско ама да не биде анемично слаба да има малку мевце околу бутовите и градите. Ако има некоја таква нека се јави :).
Мислиш анорексично. Инаку за планов може некоја форумџифка ако има таква...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
А за возврат што добива? Стави и твои квалитети, па и некое сликче, од тебе или од квалитетите...:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
oglasi.kajgana.com :D

Jас барам скопјанка, со сличности. :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еден мој роднина одамна ја среди оваа тотално иста ситуација. И задоволен е. Значи добар план си направил.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
oglasi.kajgana.com :D

Jас барам скопјанка, со сличности. :(

Абе мал си ми некако... Ама ако, и тоа може да е добро... Онака, таман да те научи се како што сака:)) Ајде, слики...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
Абе мал си ми некако... Ама ако, и тоа може да е добро... Онака, таман да те научи се како што сака:)) Ајде, слики...
Не бе 13 ми е ставено на заебанција.

Еве сум. Со бившата сум иначе.. немав друга при рака, слика.
Знам да бидам доста романтичен и нежен ако ги исполнуваш условите. :smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Koj ќе најдеш прашај дали има некоја сестра или братучетка за мене. :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

А каде ти е сонцето сеа?:)

Иначе на темава..
Убаво е да се имаат вакви желби, не дека не е убаво...:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А за возврат што добива? Стави и твои квалитети, па и некое сликче, од тебе или од квалитетите...:)
Па мене ме добива за возврат :pos:. Субмисивен ќе бидам цел живот, тоа ми се квалитетите :pos:. Добро сега мора малку сериозен да бидам пошто темава ми е со посвета, јас си знам за кого :).

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Пепел ми фрли на огнот пер, јеби га...
Туку, викаш нежен и романтичен!? А мора Скопје... Јас барам Маќедонски кандидат за в’туѓина... Мислев летоска да одам накај Битола, и заедно со повратниците од Австралија да шетам по Широк сокак...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
На гробишта. Рано стана. Имаше обврски. :D

Него се пријавуваш потсвесно? :kesa:
Не сум од Охрид.
Ги немам потребните квалитети..
God damn it..

А се видовте ли барем со сонцето синоќа?
Барем на 15 минути?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.391
[zEUs];2551832 напиша:
Koj ќе најдеш прашај дали има некоја сестра или братучетка за мене. :)
и за мене :vozbud:

тежок лажач си бил :pos2:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Уствари кој ве ебе бе, ако е за домазети, еве и јас оглас давам:

Млада, не особено згодна (ама се работи на случајот, сепак... зима беше до пред некој ден), симпатична, знае два ипол странски јазици (полата е Бугарскиот) и благонадежно ќе има диплома од факултет - бара некој што е волен (како има воља) да се всели кај неа за да помага околу домашните работи. Ако ни тргне, можда нема само за тоа да помага:))

Туку, сериозно, барам маж што знае да готви и не го мрзи да чисти и да фрла ѓубре! Ќе почнат габи да растат по тепихов овде!

За слики - трк во кгн аглиест:))

Kajgana Shop

На врв Bottom