9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,7%
  • Американски владини структури

Гласови: 410 65,4%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    627
S

smart ass

Гостин
Kakov boing kakvi bakraci baras tuka, tuka e koristen TNT garant
:pos2::pos2::pos2:

Абе остај тоа шо ТНТ веќе земен за СРЕДЕН т.е МЕДИУМ категорија...па дури и ќе го Користат за Метална конструкција.

Чедо за метална конструкција најчесто користат Армор Пирсинг РДХ и Плус тро од
cyclotetramethylene-tetranitramine или НХН..Има и други опции секако.

Ајде за така кулите треба на секој кат буквално да се постави и тоа во огрооомнии количини и на мнооогу места(не само носечките столбови!! оти пази велат КОНТРОЛИРАНО).

Ја заборави уште верзијата со вонземјаните...:pos2:

А бе сите дојдоа и ѓаволи и ЦИА и вонземјани да ги срушат кулите...
Абе може тоа е вистината:pos2::vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Приберете се малку :) ќе ја изладам пак темава.

S

smart ass

Гостин
Е јас бев умен:vozbud:

Само укажав дека ТНТ нема ШАНСА да се користи....културно напишав само смешно е што Гарантира а не знае дека јачината на ТНТ е земена за СТАНДАРД.

Ова важи за другите не за мене:)

A

amco2009

Гостин
Е ај ти кажи ми каде се деловите од Боинзите што се забијаат во кулите? (барем за таму сме сигурни дека удрија боинзи :vozbud:)
Delovite od Boinzite u Kulite otidoa u pm zaedno so se kulite se kompresiraa, ama Pentagon ja nemase taa srekja za kompresiranje pa delovite od Boingot bi trebalo da se tuka negde moze u parkot so znam:tv:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
Delovite od Boinzite u Kulite otidoa u pm zaedno so se kulite se kompresiraa, ama Pentagon ja nemase taa srekja za kompresiranje pa delovite od Boingot bi trebalo da se tuka negde moze u parkot so znam:tv:
Еве ај вака: Покрај тоа што имало сведоци на блискиот автопат кои што виделе како патнички авион боинг поминува ниско и притоа се забива во Пентагон, ги има ударот и на снимка.

Друго, кај си видел ти делови (големи) од авион кој при брзина од преку 700 километри на час удира во земја или зграда?!

A

amco2009

Гостин
Nema ni golemi ni mali nema nisto isceznat e ednotavno udril i stanal antimaterija.

Taka Amerikancite em se resile od sutot em ja pronasle Antimaterijata ..:pos2::pos2::pos2:

Eh tie Amerikanci za se gi biva

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
Nema ni golemi ni mali nema nisto isceznat e ednotavno udril i stanal antimaterija.

Taka Amerikancite em se resile od sutot em ja pronasle Antimaterijata ..:pos2::pos2::pos2:

Eh tie Amerikanci za se gi biva
Е па тогаш мора да откриле и машина за контрола на мозокот, бидејќи има преку стотина очевидци кои тврдат дека боинг удрил во Пентагон.

:tapp::tapp::tapp:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е па тогаш мора да откриле и машина за контрола на мозокот, бидејќи има преку стотина очевидци кои тврдат дека боинг удрил во Пентагон.

wow...стотина...убава бројка.
тешко да се потплатат...пошо се многу нали...

A

amco2009

Гостин

Vikas Masina za perenje mozok pa ima a za toa zjiv primer si ti.....:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
ovoj Human e tolku tvrdoglav ..jas se kladam deka toj ke ostane posledniot covek koj veruva deka Al Qaeda gi urnala kulite :pos2:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
А кој ги урна вонземјаните?Буш?Масоните?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
Vikas Masina za perenje mozok pa ima a za toa zjiv primer si ti.....:vozbud::vozbud::vozbud:
Зајтгејтс е измислен за тоа...:pos2:

Ма каква конспираси теорија за рушење на кулите од страна на ЦИА, има и подобри.... ѓаволот каде што ги гаѓа со ласер (невидлив) и притоа добива помош од вонземјаните, а после тоа ЦИА ќе види дека ова ѓаволиве се јаки, па за да не се посрамат, втората кула ја уриваат со проектил....и тоа НАПОЛНЕТ СО ТНТ !!!:vozbud:

Закон е зејтгејтс, нема шо... а и тој чичкото со алуминиумска фолија на главата...:pos2: brain wash...:pos2:

ovoj Human e tolku tvrdoglav ..jas se kladam deka toj ke ostane posledniot covek koj veruva deka Al Qaeda gi urnala kulite :pos2:
Докази, друже докази! Како да ти верувам во нешто што нема барем еден доказ?

И притоа да ти поставам (пред некој пост и имам поставено) прашања не можиш да ми ги одговориш, затоа што таа теорија (ако воопшто може да се нарече теорија, јас попрво би ја нарекол измислица) е zero!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ги зајакнав цевките и еве ме... пуштам топла вода. Ќе летаат картони ако забегате, без дополнителни предупредувања.

Амин.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
Ги зајакнав цевките и еве ме... пуштам топла вода. Ќе летаат картони ако забегате, без дополнителни предупредувања.

Амин.
Е фала богу. :) Да знаеш само колку сме оладиле.:vozbud:

И сега он топик:

За авиониот што удри во Пентагон:

Тие (заговарачите :vozbud:) што тврдат дека во Пентагон не удрил патнички Боинг, туку дека било некое беспилотно летало, и дека немало остатоци од Боингот, може слободно да го погледнат видеово и да се уверат што се случува кога авион се судрува при брзина од преку 700 км/ч:

Значи, не останува ништо.....само една голема дупка во зградата...

Башка тоа постои и видео на кое се гледа дека авионот е патнички....исто така на блискиот автопат многу очевидци го виделе Боингот каде удира во Пентагон.....
Е сега овие заговарачиве ги прават будали (истовремено правејќи се и себе) сите што не мислат така.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
E ај штом сме тука... намалете со емотките, не е ЧДА ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom