D
Delux
Гостин
Ova amerikancite sekoja cest,sekoe gomno mozat da go prodadat za mnogu pari,a ostanatiot svet da se divi na toa
чекај ти не разбираш изгледа .. нели документарци итн си гледал и ова мислење на 2пати го постираш како демек тоа е тоа ...
објасни ми ти кај се моторите на авионов у пентагон шо плесна ... од цел авион сакаш да кажеш се се стопило .. и се на се онаа дупка ја направил ?
Не троши време. Ако не е на ТВ и не е на англиски не е точно.во зајтгејст нема НИШТО ДОКУМЕНТИРАНО....А ЈАС ВИ ДАДОВ ФАКТИ ОД СТРУЧЊАЦИ
многу воа филмов перел мозок видовте дека економската штета е огромна потоа САД ако сакаат да нападнат ке си урнат авион па ке ги обвинат талибанците....логика ве молам навистина се трудам да ви ја покажам вистината.....ама тоа е ЕГО
пријателе ден браун рече дека измислувал во кодот на давинчи ама еве НЕКОИ ВЕРУВААТ ДЕКА ЦЕЛА КНИГА Е ВИСТИНАНе троши време. Ако не е на ТВ и не е на англиски не е точно.
Теориите на заговор се толку популарни бидејќи не го тераат човекот да мисли (кој има денес време за такви работи), туку еве некој друг мислел наместо тебе па ти само голтај.
експлозијата на КУРСК беше регистрирана во лондон....ако имало експлозив-организации универзитети ке ПРИМЕТЕЛЕГледајте ја документарката Zeitgeist и се ќе ви е јасно, колку се наместени овие напади од УС владата
Која мистерија у пм ,нема мистерија ан сите им е јасно
финтата беше да донесат проглас за засилена безбедност плус некој денар да лапнат компаниите од нафтата во ирак која ја пумпаа не заебвајте,се работеше за пари тоа многу многу пари
точно и БДП им падна за 0,5 посто се што имаше договори хартии од вредност изгоре вкупната ШТЕТА НА КРАТОК И СРЕДЕН РОК СЕ ПРОЦЕНУВА ОКОЛУ 20 МИЛИЈАРДИ ЕВРА.Сите документарци сум ги гледал и пак не може да ме убедат дека американската влада сакала да ги урне зградите. Како прво RAYTHEON23 даде еден добар факт за тоа, а јас ќе додадам уште неколку. Ако САД сакаа да влезат во Авганистан немаше да им треба причина и одобрување за тоа. Колку што се сеќавам во Србија кога дојдоа да бомбардираат никој не ги праша кој ви дозволи вас да бомбардирате и слично. И ден денес се случува истото. Пример во пакистан, пакистанската влада им забрани на САД да ги користат беспилотните летала и да бомбардираат терористички кампови, но САД си продолжи и еве сеа пакистан не им коментира ништо. Има многу вакви примери со кои ќе се покаже дека во историјата кога на САД им се сакало ќе си го направеле така да со ова не ме убедувате. Друга работа. Кај кулите близначки имало грешка во градбата затоа што во почетокот на изградбата во некои делови од зградата биле употребени материјали кои за време на изградбата биле прогласени за штетни и не можеле да се извадат после тоа што не значи дека сакале да ја срушат зградата туку барале начини како да се извади или спречи дејството па дури и било најдено. За скапо дали било не знам ама не верувам тоа да е поскапо од рушење на цел градски блок. Ај што се урнаа близначките тоа се 2 згради, се урна и целиот комплекс со екстра додатни згради од околината, а во нив спаѓала и зграда во која биле сместени ЦИА, ФБИ и некои други вакви агенции на САД и била специјално градена за нив со посебни спецификации кои и ден денес никој не знае со точност нешто за неа. А да не збориме за опремата што ја имале таму. Уште една причина со парите може да се спомне и метрото, еден од најосновните превозни средства таму. На граунд зиро поминувале најважните линии во цел град со нивното уривање морало да се пренасочи целиот сообраќај и со тоа се нанела многу поголема парична штета. Си има прецизно демолирање кое ќе си среди за се тоа и ќе си биде евтино. Сеа вие верујте што саката тоа е ваше секој си има мозок ама кога изнесувате факти тврдејќи едно прогуглајте и побарајте ги фактите што тврдат друго.
1700 степени а? и изгоре ЦЕЛ АВИОН ... АМА ЦЕЛ баш ЦЕЛ ... ме заебаваш?НЕ ти од инат некеш да разбереш...сликите фотошоп па немале пристап па булшит ама знаеш ти што е 1700 степени и кажав за рушење на толкав објект ТРЕБА ЕКСПЛОЗИВ ВО ПОДЗЕМЈЕТО ВО ЦЕНТАРОТ...ПОТОА ПО СТРАНИТЕ И ТАКА НА СЕКОИ ТРИ КАТА ДУРИ И НА ПОКРИВОТ(ЗА ДА ОБЕЗБЕДИ ТАКОВ ПАД) И СЕКАКО НЕМА БАЈПРОДУКТИ ОД ЕКСПЛОЗИВИ А И ЕДВАЈ ДВЕ ФИРМИ(ПРОФЕСИНАЛНИ)СЕ СПОСОБНИ ДА НАПРАВАТ ТААКВО НЕШТО
ПРЕД ФАКТИ И БОГОВИ МОЛЧАТ ПРОЧИТАЈТЕ ПОНАЗАД ЗА ШТЕТАТА
ACHTUNG !!! GLUPOST NA NEDELATA!Не троши време. Ако не е на ТВ и не е на англиски не е точно.
Теориите на заговор се толку популарни бидејќи не го тераат човекот да мисли (кој има денес време за такви работи), туку еве некој друг мислел наместо тебе па ти само голтај.
SAD kako i sekoja druga zemja ne e zivo sustvestvo ili predmet pa da mu pravat steta na toj subjekt poznat kako SAD ili UK ili MK ili bilo koj.исто и тезата за банкарите НЕ ДРЖИ бидејки во филмот се тврди дека банкарите и прават ЗЛО НА америка....
Nema vrska 'Kursk' so 9-11 po nikoj osnova. Se raboti za nesposobnost/nekompetentnost/nemanje sredstva. I toa sto odbija stranska pomos da gi spasat mornarite duri imase sansa.експлозијата на КУРСК беше регистрирана во лондон....ако имало експлозив-организации универзитети ке ПРИМЕТЕЛЕ
Niti poradi edno niti poradi drugo. Poradi NAFTA. I poradi zgolemen voen budzet. 9-11 e IZGOVOR. Koga sadam vo realnosta koristel bojni otrovi nikoj nisto ne go interesiralo.не го нападнаа ирак за 9/11 туку поради неговата биохемиска програма
Biseri. Navedi eden primer kade bez nikakov 'povod' se velglo nekade. Napadot na SRJ bese da se 'spreci humanitarnata katastrofa na albanskiot narod na Kosovo'. Ako sega bi go pravele istoto ke MORA da izmislat nesto novo na primer srpski teroristi napagaat nekoja americka baba na odmor vo Dubrovnik ili slicno.Ако САД сакаа да влезат во Авганистан немаше да им треба причина и одобрување за тоа. Колку што се сеќавам во Србија кога дојдоа да бомбардираат никој не ги праша кој ви дозволи вас да бомбардирате и слично.
Da ne si portparol na belata kuka?Iraq’s biological weapons programme since 1998
Ti si vernik. I toa fundamentalisticki.Сеа вие верујте што саката тоа е ваше секој си има мозок ама кога изнесувате факти тврдејќи едно прогуглајте и побарајте ги фактите што тврдат друго.
ACHTUNG !!! GLUPOST NA NEDELATA!
Goltaj CNN be brat,bravo na kamo da imav um ko tvojot.Ili goltaj nasive televizii i vesnici. Bas se raduvam sto platata kaj nas e 19.963 den.I 20 godini se na arno ni odi.
Za proces na mislenje se potrebni najmalku dve informacii od dva izvori pa ti vidi.
SAD kako i sekoja druga zemja ne e zivo sustvestvo ili predmet pa da mu pravat steta na toj subjekt poznat kako SAD ili UK ili MK ili bilo koj.
Na teritorijata poznata kako SAD ziveat 300.000.000 poedinci. Mal del od niv si rabotat na svoi celi i bas gi zabole kolku 'raja' ke ostane bez raboti ke strada ili ke izumri.
Ubavo ti bese objasneto vo Zeitgeist kako se stvaraat pari OD NISTO i kako funkcionira bankarskiot sistem, ama ajde...
Nema vrska 'Kursk' so 9-11 po nikoj osnova. Se raboti za nesposobnost/nekompetentnost/nemanje sredstva. I toa sto odbija stranska pomos da gi spasat mornarite duri imase sansa.
Niti poradi edno niti poradi drugo. Poradi NAFTA. I poradi zgolemen voen budzet. 9-11 e IZGOVOR. Koga sadam vo realnosta koristel bojni otrovi nikoj nisto ne go interesiralo.
A da ke zaboraev, ne najdoja nikakvi oruzja za masovno unistuvanje.
A kolku za tvoja informacija edinstveno amerikancite gi imaat upotrebeno site mozni vidovi takvi oruzja vklucuvajki i atomsko. Znaci treba da se napadnat sami sebe kako zakana za svetskiot mir.
Biseri. Navedi eden primer kade bez nikakov 'povod' se velglo nekade. Napadot na SRJ bese da se 'spreci humanitarnata katastrofa na albanskiot narod na Kosovo'. Ako sega bi go pravele istoto ke MORA da izmislat nesto novo na primer srpski teroristi napagaat nekoja americka baba na odmor vo Dubrovnik ili slicno.
Da ne si portparol na belata kuka?
Ti si vernik. I toa fundamentalisticki.
19 arapi naoruzani so skalperi za karton dosle vo amerika ucele mesec dena PPL na Cessna 150/152/172, poveketo od niv bile tolku nekadarni, ama ete pravele manevri sto ne mozat ni piloti so po 10.000 casa nalet.
Prasaj bilo koj pilot za ova ke go dobies odgovorot.
Izgleda imas gledano mnogu filmovi so Chuck Norris i Steven Seagal.
Грешка си...Во Zeitgeist документарката најдобро е објаснето рушењето на кулите...Јас во ниту еден друг документарен филм не сум гледал толку детално објаснување. И во овој филм зборуваат стручњаци, ако не си го гледал целиот тогаш не трескај зелени.во зајтгејст нема НИШТО ДОКУМЕНТИРАНО....А ЈАС ВИ ДАДОВ ФАКТИ ОД СТРУЧЊАЦИ
многу воа филмов перел мозок видовте дека економската штета е огромна потоа САД ако сакаат да нападнат ке си урнат авион па ке ги обвинат талибанците....логика ве молам навистина се трудам да ви ја покажам вистината.....ама тоа е ЕГО