Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја уште не можам да сфатам како можеше настанов да помине толку тивко...
За Сантана го отекоа веќе... за Вендета ништо не слушнав... :nesvest:

Да, жално е што имаше многу малку промовирање и реклама за еден ваков светски Dj, можеби заради локацијата ( Тетово ) толку малку се даде простор луѓево да разберат за овој настан. А и тие што разбрале и што им се одело сигурно пола од нив биле уплашени од инциденти ама имаше стварно висока организација![]()

Ја уште не можам да сфатам како можеше настанов да помине толку тивко...
За Сантана го отекоа веќе... за Вендета ништо не слушнав... :nesvest:
Е како... ја слушам најмногу антена и метрополис... стварно нишо не слушнав... ако било во 6 сабајле...Рекламираа цело време, ама на радио. На Антена мислам. Јбг, не е доволно, требале по телевизииве да пуштат нешто.
Е како... ја слушам најмногу антена и метрополис... стварно нишо не слушнав... ако било во 6 сабајле...
Заклучок - потфрлил организаторот во делот на промоција и поради тоа изгуби многу потенцијални посетители.
Од тие што беа, како беше, празно, полно, задоволително...?
...stvarno jako beshe!!Одлична журка. DJ - от направи одлична атмосфера. Беше полно со народ и немаше никаков инцидент. Мене најмногу ми се допаднаа танчерките, особено плавата:icon_bigg

Аууу топ беше журката, една од подобрите у задње време. Секој чест за организација, местото топ, озвучење и стејџ одлични. За Vendetta само комплименти, алал да му е, стварно екстра журче направи :smir: